Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Na de deceptie van een week eerder had Strijen de kans de kater weg te spoelen in de eerste thuiswedstrijd. Echter wist CKC met 1-4 te winnen en pakte daarmee alweer 6 punten uit 2 wedstrijden. Strijen blijft hangen op 0 punten waardoor het met recht een slechte competitie start genoemd mag worden. Doelpunt kwam van o19 speler Jerry Sun.

Vandaag de.kans om in de eerste thuiswedstrijd de eerste punten te pakken voor Strijen. Echter moest ze dit wel doen met een, door ziekte en afwezigheid, geteisterde selectie. Maar er moest een resultaat gehaald worden dus schouders eronder en volle bak de strijd aangaan. Kijkend naar de eerste helft leek het er niet op de Strijen dat gedeelte mee heeft gekregen. CKC was feller in de duels en wist dat in de  eerste helft prima uit te buiten door 2 goals te scoren. Een snelle omschakelgoal en een strafschop waarbij een handsbal (onmogelijk waargenomen door de scheidsrechter maar gegeven op appèl) bestraft werd en de strafschop onberispelijk binnen werd geschoten. Strijen wist daar niet veel meer tegenover te stellen dan wat mogelijkheden. Ruststand derhalve 0-2.

Een tweede helft waarbij Strijen iets meer aan leek te dringen, al waren de kansen voor de gasten. Echter wist Strijen dit nog goed op te vangen en bleven ze nog duidelijk in de wedstrijd. In minuut 66 dan toch een doelpunt voor Strijen als de ingevallen Jerry Sun (net 17 seconden in het veld) een prima actie beloond met een treffer, 1-2. Strijen denkt aan meer en ging was opportunistischer spelen. Een aantal kansjes zouden zich aandienen  maar het doelpunt zou geen vervolg krijgen. Wel bleken de gasten nog twee keer doeltreffend door in de eindfase van de wedstrijd uit te lopen naar 1-4.

Een wedstrijd waarin een gehavend Strijen niet heeft kunnen brengen wat het zou moeten doen. De pure strijd en passie ontbrak waardoor het de eerste thuiswedstrijd niet in een resultaat wist om te zetten. Volgende week weer een nieuwe kans als een bezoek wordt gebracht aan Charlois dat eveneens nog geen punten heeft in dit seizoen. De wedstrijd is Rotterdam vangt aan om 15.00 uur.