Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Op een druilerige zaterdag wist Strijen niet te winnen van LMO. Na ruim 90 minuten stond er een teleurstellende 0-0 op het scorebord, waar de winst er voor Strijen zeker in zat en dikverdiend had geweest. Door dit resultaat blijft LMO een plaats boven Strijen staan, weliswaar op doelsaldo.

Een eerste helft die gekenmerkt werd door twee verschillende soorten spel. Strijen dat probeerde op te bouwen van achteruit en daar ook regelmatig in slaagde. LMO dat dusdanig meer moeite had met de omstandigheden probeerde met een snelle lange bal om Strijen onder druk te zetten. Dit sorteerde weinig effect aangezien de thuisploeg de organisatie uitstekend had staan. Het op voorhand voorspelde patroon werd prima opgevangen en lamgelegd waardoor de snelle en behendige spelers van de gasten niet aan voetballen toe kwamen. Strijen controleerde de wedstrijd zonder grote kansen te creëeren, toch werden ze een aantal keer gevaarlijk op de helft van LMO maar was de eindfase niet zuiver genoeg.  Een ruststand van 0-0 was het gevolg.

In de tweede helft een Strijen dat de touwtjes weer in handen nam. Met bij vlagen goed veldspel werden de intenties van de gasten de kop ingedrukt . Doordat LMO , in tegenstelling tot de eerste helft, nu wel meer het veldspel zocht, leverde dat meer ruimtes op voor Strijen. Het veldspel was wel meer in balans tussen de twee teams maar het was eigenlijk alleen Strijen die kansen wist te creëeren. Het dichtste bij een goal was Kosta de Wit die zijn kopbal op de lat zag belanden. Uiteindelijk was het deze keer niet aan Strijen besteed om een doelpunt te maken. LMO was in de laatste seconden van de wedstrijd nog erg dichtbij om de overwinning te 'stelen' maar een kopbal spatte uiteen op de lat waarna, de ingevallen, Thijs Roobol de bal uit het doel ranselde uit de rebound. Eindstand 0-0 waarbij Strijen de ploeg was die het minst tevreden was met de uitkomst.

Kijkend naar de seizoenstart weer een punt erbij, gezien de wedstrijd wellicht 2 punten te weinig gekregen. Wel weer een wedstrijd waarbij het goede gevoel overheerst, zeker mbt het vertoonde spel en de controle over de wedstrijd verdedigend gezien. Komende zaterdag is er een vrij weekend, de week erna een regelrechte derby als Binnenmaas op bezoek komt. De flink versterkte mede degradant heeft 3 punten meer, met een wedstrijd minder gespeeld. Kan Strijen het resultaat van vorig seizoen herhalen en de de drie punten in Strijen houden? Komt dat zien, zaterdag 18 november om 14.30 uur!