Verlies na strafschoppen voor vv Strijen

Strijen 1

-

SSS 1

15 augustus 2023 20:00

Na een wedstrijd met 2 gezichten is vv Strijen er niet in geslaagd om de finale te bereiken van het eeuwenlinge toernooi. Na een 4-4 eindstand nam competitiegenoot SSS de strafschoppen beter. Doelpunten kwamen van  Wesley Luijendijk (strafschop), Nick Winter, Renzo van Dalen en Kay Berghout.

Na het goede resultaat van afgelopen zaterdag, was er de intentie om het goede gevoel mee te nemen naar deze tweede oefenwedstrijd. Maar vanaf de eerste minuut werd duidelijk dat SSS de betere ploeg was. Waar het bij Strijen aan felheid en strijdbaarheid ontbrak, liet SSS zien wat ze vandaag wilden. Winnen tegen Strijen en daarmee de finale halen van dit toernooi. Strijen kwam overal te laat en liet het kaas duidelijk van het brood eten tijdens duels. Met de rust stond er dan ook een dikverdiende 0-3 op het scorebord, een tussenstand waar Strijen zich gelukkig mee mocht prijzen.

Hoe anders verliep de tweede helft. Een getergd en tot op het bot gemotiveerd Strijen kwam messcherp uit de kleedkamer. Binnen 20 minuten stond er 3-3 op het scorebord door doelpunten van Wesley Luijendijk (strafschop na vloeren van Diego Rietveld die met een, ogenschijnlijk, zware sleutelbeenblessure het veld moest verlaten), Nick Winter en Renzo van Dalen die na een prima loopactie voor de keeper werd gezet en doeltreffend wist af te ronden. Een heerlijke fase die alleen onderbroken werd door een fraaie goal van SSS waardoor het.toch 3-4 werd. Slotakkoord was uiteindelijk voor Strijen waar Kay Berghout met een bekeken volley de doelman van SSS kansloos liet. De verdere stormloop leverde geen doelpunten meer op dus zou de wedstrijd beslist worden met een strafschopserie.  Ondanks dat Sem Kerkhof een strafschop wist te stoppen, lukte het Kay Berghout en Wesley Luijendijk niet om het net te laten bollen waardoor SSS zaterdag in de finale mag aantreden tegen OSV Oud Beijerland dat eveneens na strafschoppen wist te winnen  van 's Gravendeel.

Een wedstrijd dus met twee gezichten, waarbij Strijen in de tweede helft heeft laten zien dat het wel degelijk een ploeg is om rekening mee te houden.

Aanstaande zaterdag vervolgt het toernooi zijn weg als,.om 14
30 uur, de wedstrijden  Strijen -  's Gravendeel en SSS - OSV Oud Beijerland op het programma staan. Ook nu is een ieder van harte welkom op Strijen om er een gezellige en sportieve zaterdag van te maken!

VV Strijen - SSS  4-4 (0-3)

Doelpunten:

0-1, 0-2, 0-3, 1-3 Wesley Luijendijk, 2-3 Nick Winter, 3-3 Renzo van Dalen, 3-4, 4-4 Kay Berghout.

Opstelling: Sem Kerkhof, Dico Cabaut (Guido vd Berg),  Romik van Driel, Jeffrey Molema (Diego Rietveld) Jeroen van Dam, Colin vd Berg (Wesley Luijendijk), Brian Monster, Kay Berghout, Aaron Peres (Renzo van Dalen), Kosta de Wit, Nick Winter (David Stoffels).