Strijen JO16-1 wordt 2e op toernooi bij Dilettant.

Dilettant Toernooi

-

Strijen JO16-1

3 juni 2023

Zaterdag 3 juni had Strijen JO16-1 een uittoernooi bij Dilettant. Het toernooi begon om 9.00 uur, dus we vertrokken al om 7.30. We waren niet compleet en enkele spelers waren niet helemaal fit. Gelukkig wilde Lars H. wel weer een toernooitje mee spelen met ons.
De 1e wedstrijd was tegen een oude bekende...BZC/Zuiderpark. Het was een gelijk opgaande wedstrijd met wat kansjes aan beide kanten. Er werd niet gescoord, dus bleef het 0-0 en het 1e punt was binnen.

De 2e wedstrijd was tegen vv Gouderak. Deze wedstrijd waren we beter en dat resulteerde na 7 minuten in de 1-0. Rayan ging goed door aan de zijkant en gaf een voorzet op Jeremy. Jeremy speelde zijn tegenstander uit en scoorde beheerst met buitenkant voet. Hierna volgden nog meerdere kansen die we niet benutten. In de 19e minuut ging net over de middenlijn Twan er aan de zijkant vandoor. Hij ging zijn tegenstander voorbij op snelheid en kon zo richting het doel doorlopen en de 2-0 scoren. Dit was ook de eindstand.

De 3e wedstrijd was tegen SV Wippolder. Ook deze wedstrijd waren we beter, maar zoals zo vaak in dit seizoen hadden we moeite met scoren. We probeerden het wel, maar we kregen de bal niet in het netje. Het werd dus weer 0-0.

De 4e en laatste wedstrijd van het toernooi was tegen Dilettant. Gezien alle andere uitslagen konden we geen plaats meer stijgen of dalen en stond de 2e plaats op dit toernooi al vast. Toch wilden we het toernooi goed afsluiten en gingen we voor de winst. In de 5e minuut scoorde Twan de 1-0, maar in de 9e minuut werd het alweer 1-1. Wat we ook probeerden we wisten niet meer te scoren. Zo werd de laatste wedstrijd dus 1-1.
4 wedstrijden gespeeld, 3x gelijk en 1x gewonnen en dus een 2e plaatst. Niet slecht voor een ochtendje voetballen in een heerlijk zonnetje.
Zo sluiten we een seizoen voetballend af met Strijen JO16-1 waar we mooie en minder mooie momenten hebben meegemaakt. Maar we bleven er altijd met elkaar voor gaan. Je ziet dan ook dat het een groep is dat voor en met elkaar wil werken, voetballen en het ook met elkaar gezellig wil hebben. Een mooie combinatie voor dit mooie stel gasten.