Oldegaarde 353
3084AA
ROTTERDAM
tel. 010-4816554

Na goz, goz en nog meer goz. stond deze week de wedstrijd tegen Coal op het programma. Na twee verloren wedstrijden waren de jongens gebrand om weer voor een overwinning te gaan. Na nog wat op peppende woorden van de trainers waren de jongens er ogenschijnlijk klaar voor en ging de wedstrijd van start. De jongens gingen redelijk van start maar kwamen na twee kansen voor ons toch op achterstand. Daarna konden we alles snel rechtzetten en uitlopen in de eerste helft naar 1-3. In de rust aangegeven dat we meer vanuit onze kracht moesten spelen en het niet moesten laten aankomen op duels. Dit mislukte volledig. Na wat hotseknotse voetbal tweede helft konden we uiteindelijk de 3-5 overwinning vieren met een zakje ships. Deze week weer lekker trainen om volgende week weer een mooie uitslag neer te zetten.