Zware nederlaag 35+1 maar morgen weer een nieuwe dag.

Oldegaarde 353
3084AA
ROTTERDAM
tel. 010-4816554

We moesten onze laatste uitwedstrijd weer op kunstgras spelen. Buiten NSVV uit hebben we alle uitwedstrijden op kunstgras gespeeld. Gezien de temperatuur was het natuurgras en hoofdveld wel erg aantrekkelijk maar daar dachten de jonkies van Coal anders over. Bij Coal voetbal je altijd tegen sterke en jonge teams en ze krijgen het zelfs voor elkaar er nog een paar dispensatie spelers bij te doen ook. De vraag is wat is hier de lol van je gaat lager voetballen omdat de tegenstander te jong zijn en fitter en dan krijg je zulk soort elftallen tegen. Dit elftal was buiten dat ze een paar wedstrijden niet op zijn komen dagen veruit de sterkste en wordt normaal gezien gewoon kampioen na afloop werd er dan ook een vuurwerk afgestoken met de mededeling wij zijn de kampioenen. Nou gefeliciteerd Coal dik verdient en hopelijk word je het volgend jaar weer. Voordat we naar Coal gingen heb ik bij onze vrienden van het tweede twee wereldgoals gezien van Rene vooral bij de eerste stond de tijd even stil en was het even muisstil in de dugout met de gedachte dit kan niet waar zijn. Helaas was het niet genoeg om te winnen het werd namelijk 4-4 na met de rust 3-1 voor te hebben gestaan.

Wij hadden dus de opdracht om de punten binnen te halen voor Strijen. We waren buiten Andries en Edwin compleet en we hadden al gauw het idee dit gaat vanmiddag niet goed komen. We probeerde de bal wel in de ploeg te houden met vooral Daniel op het midden lukte dat aanvankelijk aardig maar de druk werd al snel groter en het duurde dan ook maar tien minuten toen het eerst doelpunt viel. Zes minuten later werd het 2-0 en deed Coal het wat rustiger aan, wat gelijk wat kansen op leverde. Roland had dan ook minimaal een keer moeten scoren maar deed dat niet. Roland die de longen uit zijn lijf liep had dat ook zeker verdient. In minuut 25 werd het zelfs 3-0 en voor ons de taak om de schade beperkt te houden. Dat begon al in 28ste  minuut Denny die door Alwin op links werd weg gestuurd schoot de bal netjes in de verre hoek 3-1. Echt lang konden we hier echter niet van genieten want binnen 2 minuten was de marge alweer drie. Roland kon het verschil vervolgens twee keer niet kleiner maken wat dus een ruststand opleverde van 4-1, maar het had ook 9-5 kunnen zijn.

In de tweede helft gingen Gerrit en Daniel licht geblesseerd in de wissel en probeerde we er nog wat van te maken. We hielden mede geholpen door een paar wissels van Coal wat gemakkelijker stand en het duurde dan ook best lang voordat ze scoorde. Ze kregen dan ook wat nare trekjes als ze een tikje kregen. Voor de meeste onder ons wilde we dit al eerder maar kregen gezien hun snelheid niet de kans hiervoor. Nu begrijp ik ook gelijk wat de reden is dat ze lager zijn gaan spelen. In de 63ste minuut kreeg Coal dan toch zijn zin 5-1 en vier minuten later 6-1. In de 75ste minuut werd het zelfs 7-1 we moesten dus nog even aan de bak om het onder de tien te houden. Roland die al vanaf SSS op 12 april niet meer gescoord had scoorde eindelijk weer eens een keertje wat met groot gejuich werd beloont. Klasse jongens zo hoort het. Twee minuten later scoorde Rob zelfs 7-3 en stortte Coal volledig in en moesten ze alle zeilen bijzetten om niet nog meer tegengoals te krijgen. Gelukkig heb je dan nog een scheidsrechter lopen die het verschil toch nog even naar 5 kan brengen door een strafschop te geven na handsbal die gezien de nieuwe regels niet echt een strafschop is. Eindstand werd dus 8-3 in deze ongelijke strijd. Coal gefeliciteerd met dit resultaat en wie weet tot volgend seizoen in de 2de klasse.

Wist u dat……?

• Het voor Ben niet uit maakt of je wint of verliest?
  • Dit zijn eigen woorden zijn toen we onderweg waren naar GOZ?
  • Het na drie uitwedstrijden te hebben verloren wel begint te vervelen?
  • We gelukkig meer gewonnen hebben dan verloren in onze voetbal carrière ?
  • We 1 keer uit wisten te winnen?
  • Dit tegen OVV was?
  • Deze gelijk uit de competitie zijn gestapt?
  • We nog twee thuiswedstrijden moeten spelen?
  • Roland de vloek van niet scoren heeft overwonnen?
  • Ben nog steeds als zestiger zonder punten staat?
  • Ed wordt vergeleken met Louis de Funes?
  • Roland een rijke fantasie heeft?
  • Ed een pet van vriend Dammes had op gedaan?
  • Het na de wedstrijd weer gezellig was op het terras van de tegenstander?
  • De eerste foto Ed is?
  • Heel veel mensen bij de voetbal vroegen wat wij gedaan hebben?
  • Wij dit erg waarderen dat dit gevraagd wordt?
  • Dit overigens alleen bij verlies is?
  • Ik er zelf ook een handje van heb om naar de bekende weg te vragen?
  • We niet kunnen degraderen”?
  • Wij dat overigens wel willen?
  • Er elftallen op Strijen zijn die dat hopelijk niet gaan doen?
  • Het voor het eerste erg lastig gaat worden?
    • Ed op de weg naar Coal toe meerdere verkeersovertredingen heeft gemaakt?
    • Patty en Alwin erg ver naar beneden zaten in Ed zijn auto?
    • Patty dit aan de bestuurders kant vorige week ook had?
    • Ik wel weet wie de dader is van het naar beneden brengen van de stoel?
    • Hij Ed enkele racetips mee gaf de heenweg?
    • We dat hopelijk in de wist u datjes van Govert uitvoerig te lezen krijgen?
    • Volgende week vrij zijn?
    • We nog tegen NBSVV en het tweede moeten?
    • Het tweede tegen ons kampioen wilde worden?
    • Het na het teleurstellende gelijkspel van gisteren waarschijnlijk dit niet meer gaan halen?
    • Govert nu aan de beurt is wat betreft de wist u datjes met enige aanvullingen?