Sportlaan 12
2982SN
RIDDERKERK
tel. 0180-428141

Na een weekje rust waren de jongens gebrand voor een mooie pot voetbal. Helaas was Jestin er niet door een uitje. Gelukkig wilde Thijs graag zijn plek als keeper innemen. Na een korte warmingup en een kleedkamerbespreking gingen de jongens de wei in. En wel met de wetenschap dat Pim op de parkeerplaats heeft beloofd “bij 10 doelpunten trakteer ik het hele team op de McDonalds”. De jongens gingen fantastisch van start 1 -0 / 2-0 / 3-0 / 4-0 / 5-0, dat waren de eerste 9 minuten. En langzaam brak het zweet bij Pim al uit. Het zal toch niet!?! Toen Pim z’n banksaldo aan het aanvullen was lieten de jongens mooie combinaties zien met gevolg mooie goals. Tijd voor een slok water!

De tweede 10 minuten gingen wat stroever met gevolg 6-1 de rust in. In de rust flinke peptalk gehouden en de jongens vol goede moed de wedstrijd weer in. Het ging ondanks de spirit na rust even wat minder met gevolg de 6-2 en 6-3.

Gelukkig wisten de jongens hun koppie er bij te houden. Door de supporters werden de jongens nog eens flink herinnerd aan de deal, WE GAAN NAAR DE MAC! De jongens zetten een versnelling in en konden we mooi uitbouwen naar 10-4 of was het 9-4 ;) het maakt voor gevoel niet uit alleen voor de portemonnee van Pim dus maakte we er lekker 10 van.

Alle jongens stuk voor stuk top gepresteerd een hecht top team!