Strijen 3 wint in een doelpunt rijk duel van Barendrecht 6

Dierensteinweg 6
2991XJ
BARENDRECHT
tel. 0180-613821

Na de winterstop stond afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe op het programma. Het was een uitwedstrijd bij Barendrecht 6. Voor Strijen 3 termen beschikte we over een brede selectie van jawel… 15 man! Om 11:30 stroomde de kleedkamer voor om ons klaar te maken voor de wedstrijd die om 12:15ging beginnen.

Eenmaal begonnen kreeg Strijen 3 al snel de eerste kans van de wedstrijd. Roy kon zijn basisplaats in de 3e minuut al geslaagd maken maar schoot in het zijnet. Al snel kwam Barendrecht met een een reactie en schoot van afstand hard op de paal. Toch was het wel de thuisploeg die de beste kansen kreeg maar deze niet benutten.

Na ongeveer een half uur spelen was het wel Barendrecht die het eerste doelpunt van de vele die nog zouden volgen maakten.

Strijen was het eerste half uur erg slordig en er zat weinig beleving in het spel. Het was dan ook niet onterecht dat Strijen 1-0 achter kwam. Enkele minuten later was er wel een reactie van Strijen 3. Jerrel werd door de keeper naar de grond gebracht en Strijen kreeg een strafschop. Deze werd kalm binnen geschoten door Dico die dus de 1-1 op het bord zetten.

Na de rust was het vrij snel Barendrecht die weer op voorsprong maar zoals vaker dit seizoen reageert Strijen weer snel: Na een goede steekpass geeft David de bal over de grond voor de goal en hoefde Jerrel de bal alleen nog maar binnen te tikken om de stand op 2-2 te brengen. Dit bleek het begin van een doelpunten regen want niet veel later wist Jerrel uit een corner de 2-3 binnen te koppen. Enkele minuten later was het Gary die na een breedte pass van Jerrel prima de bal binnen schoot om de stand op 2-4 te zetten. Na een overtreding op david kreeg Strijen vrij snel na de goal van Gary een vrije trap. Dico geeft de bal hard voor en legt hem zo op het hoofd van Jerrel die hem goed tegendraads binnen kopt om de stand op 2-5 te zetten. En als kers op de taart is het david die vanuit een prima steekpass 1 op 1 met die keeper wordt gezet en zo de 2-6 binnen kon schieten. Dit allemaal binnen een tijdsbestek van 10 minuten. Bij elke goal was het dan ook Andy die bleef roepen: “we zijn er nog niet!” Ook al gingen de koppen hangen bij Barendrecht en leek het geloof weg te zijn was het dan toch 5 minuten later 4-6 waardoor Barendrecht er toch weer in ging geloven. Maar door een uitstekend keepende Sem, die ons gedurende de wedstrijd meerdere malen heeft gered kon Barendrecht zelfs met behulp van scheids hier niks meer aan doen. Na waarschijnlijk 100 minuten zag de scheids het ook niet meer zitten en besloot de wedstrijd te beëindigen waardoor de 3 punten mee gingen naar Strijen.

Volgende week spelen we om 12:30 een hoeksche waardse derby tegen Fortuna be quick 2. We hopen op jullie support!