Eerste overwinning ooit van SSS 35+ op Strijen 35+.

Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Het zit er al jaren aan te komen dat SSS een keer van ons gaat winnen. Het is elke keer hetzelfde, SSS is de betere ploeg en wij maken de doelpunten waardoor SSS elke keer weer met verlies of minimaal een gelijkspel van het veld af gaat. Vandaag kon het dus wel eens een keertje wel lukken aangezien de eerste overwinning steeds dichterbij komt natuurlijk. We moesten zonder Denny, Leon, Edwin en Ed beginnen. En Rene kwam pas in de tweede helft. Dan staat er nog wel een goed team natuurlijk maar het was wel duidelijk dat SSS over een beter en jonger team beschikte. Meevaller voor ons was dat op papier de twee beste spelers al snel met blessures uitvielen. Het spel ging op en neer. We kregen wat kansjes maar het was vooral Roland die een paar keer onnodig buitenspel ging staan waardoor de meest simpele mogelijkheden verloren gingen. Het was in de 21ste minuut Rob die na afgemeten voorzet van de goed spelende Gerrit de bal in doel schouderde. Wat ik vorige week al aangaf Rob zijn dag komt nog. Zes minuten later was het echter alweer gelijk nadat wij de bal uit geschoten hadden voor een blessure dachten wij de bal terug te krijgen. Die kregen wij ook alleen hij lag wel in het netje 1-1. Er waren wel wat protesten maar er staat nergens in de spelregels dat je de bal terug moet geven. De wedstrijd naderde de rust en het was Alwin na goed voorbereidend werk van Roland die 1-2 scoorde. Naar mij idee in de 46ste minuut. De scheidsrechter liet ons echter na de goal van Alwin nog verder spelen. Het was dan ook na zwak uitverdedigen van ons in de 48ste minuut weer gelijk. Dit was wel de ruststand in deze sportieve wedstrijd zonder op onthoud.

In de rust gaf Koen aan dat hij last had van zijn hamstring en uit voorzorg zich liet wisselen.

Rene was inmiddels gearriveerd en kon zodoende gelijk instappen. We begonnen goed binnen de minuut kreeg echter Roland de bal vrij voor doel er niet in, helaas voor ons ging de bal via de lat over. In de tweede helft was SSS wel wat beter en het kwam halverwege de tweede helft dan ook verdient op 3-2. Een minuut later werd het zelfs 4-2 na mooi doelpunt vanaf de middellijn over de te ver voor zijn goal staande Govert. Daarna was het SSS die ons het spel liet maken en dat ging goed zeven minuten na de fatale minuut scoorde Rob 4-3. SSS wankelde maar hield stand en wist al vrij snel de 5-3 binnen te schieten. Eindstand 5-3 over de gehele wedstrijd gezien een verdiende overwinning voor SSS, die gefloten werd door Karel de Bie en dit gewoon goed deed.