Molendijk 31
3265AB
PIERSHIL
tel. 0186-691888

Fortuna Bequick 35+2 - Strijen 35+1 1-6. Fortuna Be Quick is een voetbalvereniging uit Piershil en Goudswaard, in de gemeente Hoeksche WaardZuid-HollandNederland, opgericht in 2022. De vereniging is ontstaan doordat SV Piershil en Goudswaardse Boys een intensieve samenwerking zijn aangegaan met als doel binnen drie jaar algeheel te fuseren. De clubkleuren worden wit en groen.

We moesten vandaag tegen het tweede team uit Piershil. We begonnen de wedstrijd vanwege het Nederlands elftal een uur eerder.

Na afgelopen week te hebben verloren van ons tweede was het zaak dat we weer gingen winnen. Gezien de stand moet deze tegenstander zeker geen probleem zijn. We begonnen echter niet goed binnen 5 minuten stonden we met 1-0 achter. Beetje hetzelfde tegendoelpunt als vorige week toen Sven scoorde. Nu speelde Ben terug op Govert die de bal zo in de voeten van de linksbuiten schoof. We hadden nog tijd en gezien het begin gingen we dat zeker goed maken. Na tien minuten was het Roland die tussen een te zacht terug gespeelde bal zat en zodoende de bal simpel in het netje kon leggen. Fortuna Bequick zag het met lede ogen aan en kon vanaf dat moment alleen maar verdedigen en tegenhouden het was dan ook snel 1-2 en 1-3. Allebei de doelpunten waren van Alwin na goed voorbereidend werk van Denny die weer aardig op dreef was. Kort voor de thee scoorde Denny 1-4 na een tweetje met Alwin dit was de ruststand. In de rust gaf Wim nog wat nuttige tips aan onze onervaren verdedigers. De tweede helft was nog maar 5 minuten oud toen Roland 1-5 scoorde na goede voorzet van Koen kon Roland de bal zo binnen lopen. Fortuna Bequick kon daar weinig tot niets tegenover stellen. Het was Rob die de eindstand mocht bepalen na steekbal van Gerrit. Fortuna Bequick vond het na een half uur wel goed en zo dachten wij ook. Eindstand 1-6 in deze sportieve wedstrijd. Fortuna Bequick bedankt voor deze sportieve wedstrijd en hopelijk tot volgen keer.

Wist u dat ….?

• Ik vorige week te horen kreeg dat het een erg zuur verslag was?
  • Ik bij nader inzien ook wel vond?
  • Het voor ons gezien wedstrijdbeeld vorige week ook zuur over kwam?
  • Dat misschien wel de reden was?
  • Je als schrijver altijd uit moet kijken wat je schrijft?
  • De getroffene best wel begrijpen wat er bedoeld werd?
  • Govert voor Sinterklaas speelde?
  • Ben zich de zwarte roetveegpiet voelde?
  • Het weer behoorlijk koud was langs de lijn?
  • Wim deze keer geen deken bij hem had?
  • We twee keer gemakkelijk van Fortuna Bequick konden winnen?
  • Allebei de teams maar net genoeg mensen hebben?
  • Misschien wel een optie is om bij elkaar te gaan?
  • Rene en Roel al vroeg uit de veren moesten vanwege bardienst?
  • Rene net als zaterdags al het werk moest doen?
  • Roel alleen maar tosti aan het eten was?
  • Er een belchinees in ons elftal zit genaamd Roland?
  • Roland een voetbalpool heeft opgezet?
  • Hij zelf op afstand bovenaan staat?
  • Er geruchten gaan dat hij het tijdens de wedstrijd nog kan corrigeren?
  • Het op het veld ook zo gaat?
  • Roland en Alwin weer twee keer scoorde?
  • Het weer spannend gaat worden wie er topscoorder wordt?
  • We in het linker rijtje eindigen?
  • Binnenmaas maximaal 9 punten kan pakken en op 20 kan komen?
  • Wij er 21 hebben?
  • Het tweede nog een paar punten nodig heeft?
  • Ze dat zeker gaan halen?
  • NBSVV kampioen is geworden?
  • SSS,GOZ,NSVV 35+1 en Strijen 35+2 allemaal nog boven ons kan eindigen?
  • Het een leuke kompetitie was en het jammer is dat ze net als bij de jeugd een voorjaars kompetitie gaan doen?
  • Je als oudje wel weer jong bij voelt?
  • Na de wedstrijd een klein groepje in de kantine van Strijen aan het kijken was?
  • Het redelijk druk was ondanks nederlaag van het eerste?
  • Ik van de week geen hulp krijg van ons WUD redactie lid?