Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Na eerst bij 35/2 te hebben gekeken die een puike partij speelde tegen topper GOZ en met 2-0 wonnen, moesten wij tegen Binnenmaas spelen die ons voor de beker behoorlijk afdroogde met 7-2.

De selectie was met Cees en de halffitte Edwin als reserves weer erg mager. Ed, Leon, Rob en David waren helaas niet aanwezig om diverse redenen. Het was voor Binnenmaas pas zijn tweede wedstrijd de eerste wedstrijd ging met 3-5 verloren tegen NBSVV waar wij vorige week met 3-2 van verloren. Zoals verwacht probeerde Binnenmaas ons gelijk vast te zetten en dat had al vrij snel resultaat. Govert die na later bleek in topvorm verkeerde kreeg al snel een paar ballen tussen de palen maar wist zijn doel schoon te houden. De fout lag bij ons dat we niet bij machte waren om op te bouwen omdat Binnenmaas ons geen tijd gaf om te voetballen hanteerde we teveel de lange bal met gevolg telkens weer balverlies. Het werd dan ook snel 0-1 na klungelig uitverdedigen kon Binnenmaas makkelijk scoren. Gezien het spelbeeld ging het een moelijk middagje worden aangezien Binnenmaas kans op kans kreeg maar gelukkig niet wist te scoren mede door goed keeperswerk maar ook het goede verdedigen van vooral Roel en zoals altijd Ben, Rene en Andries. Wat ons wel opviel aan de kant was dat Binnenmaas achter 1 op 1 speelde en zodoende veel ruimte achter zijn verdediging hield. Met de pijlsnelle Roland is dat natuurlijk vragen om problemen. Na vele lange ballen over hun verdediging heen, Alwin heeft nu nog last van een stijve nek was het in de 28 ste minuut dan eindelijk Ronald die alleen op de keeper af kon lopen. Roland maakte geen fout en schoot de bal netjes binnen 1-1. Kort daarna zelfde situatie Roland alleen voor de keeper speelt hem er langs en geheel voor open doel schoot Ronald voorlangs. In de dugout waren er al die juichend uit de dugout kwamen. Of ging diegene al thee regelen?

Ruststand 1-1 maar het had ook 2-4 kunnen zijn maar dat was het niet. Na wat gemopper van Alwin die aan gaf dat hij het op zijn zachts gezegd niet naar zijn zin had, gingen we in de tweede helft als een raket net als tegen NSVV en NBSVV speelde we een puike tweede helft. De tweede helft was nog maar een paar minuten oud en de eerste grote kansen waren voor ons. Binnenmaas moest gezien verloop eerste helft gewaarschuwd zijn maar bleven gewoon zo aanvallend mogelijk voetballen. Vorige week scoorde we vrij laat nu was het het precies andersom in de 10 de minuut scoorde Roland 2-1 en Alwin in de 13 en 15 de minuut van de tweede helft 4-1. Binnenmaas wist niet wat het overkwam en het enige wat ze nog konden proberen was terug komen maar dat lieten wij niet meer toe uiteraard. Kort voor tijd mocht Daniel tegen zijn oude clubje nog een strafschop nemen. Hij wilde hem laag in linkerhoek schieten maar eindigde in de rechter winkelhaak mooie goal Daniel. Normaal gezien neemt Alwin ze maar hij gunde Daniel dit buitenkansje tegen zijn oude ploeg en deed dit net als vorige week feilloos. Eindstand 5-1 een knap resultaat tegen een sterk team als Binnenmaas. Binnenmaas bedankt voor deze sportieve wedstrijd en scheidsrechter Charles van Aelst bedankt voor het fluiten van deze wedstrijd.

Wist u dat ….?

• We weer een behoorlijk gevulde bank hadden?
  • Er maar een speler in tenue zat?
  • De rest zich leider scheidsrechter coach trainer vader noemt?
  • Rob met familie naar Biddinghuizen was?
  • Er geen festival was?
  • Vader Rien nog een melkgebit heeft en niet wilde wisselen met Roel die een tikkie kreeg op zijn nu al volwassen gebit?
  • Edwin nog niet fit genoeg was om te voetballen en heel de wedstrijd reserve stond?
  • Het geen straf is om op de bank te zitten?
  • Bert ten opzichte van Ed daar anders overdenkt?
  • Hij namelijk hoopt dat Ed weer gauw fit is?
  • Hij de enige is?
  • Reserve van de week goodold Edwin
  • Wim Kruithof een nieuwe maatje heeft?
  • Wim de Geus dat ook heeft?
  • Ze afgelopen vrijdag elkaar al hadden ontmoet in plaatselijke eettent?
  • Nieuw stelletje??
  • Het in de eerste helft regende en Govert van Ed het advies kreeg om in de dugout te komen zitten?
  • Govert geconcentreerd was en daar niet op in ging?
  • Op de foto hieronder duidelijk te zien is dat Alwin in beweging is?
  • Wim hier niet tevreden over is en volgens hem Alwin veel beter kan?
  • Alwin toch weer een assist en twee goals scoort en zodoende toch weer een aardige bijdrage heeft gehad?
  • Govert trots was op zichzelf na goed gekeepte wedstrijd?
  • Ben het niet liet merken maar ook zichtbaar trots was op zijn maatje?
  • Rene de afgelopen wedstrijden elke keer op zijn spullen moest wachten?
  • Hij nu heeft besloten om zelf de tas op te halen?
  • Sinds dat Ben op Strijen woont andere op moeten staan om tas op te halen?
  • Rene al naar Sasseweg gereden was?
  • Ben steeds minder doet?
  • Ophalen niet zo erg is maar het weg brengen wel volgens Rene?
  • Ik er ook zo over denkt?
  • De meeste geen besef hebben wie dat allemaal doen?
  • Voor degene die het niet weten Ben niet meer in ieder geval?
  • Rene het adres van Lenie en Wijnand heeft en je via de whatsapp kan vragen wat adres is?
  • Er nog een oud eerste elftal speler in de kantine was waar ik jaren mee gevoetbald heb?
  • Arie bekend was om zijn vrijetrappen die hij keihard in schoot en menig keer een resultaat opleverde?
  • Arie altijd met een rood hoofd naar de plaatsdelict rende (wandelde) en riep “ikke neme, aan de kant dat ik hem er in donderd”?
  • Goodolds Arie, Aartje V, Ed en Kees echte geelzwarte.
  • Arie altijd op zaterdagavond met aardige consumptie op van uit Numansdorp over de Schuringsedijk naar huis reed?
  • Ik dan mee mocht rijden en altijd veilig thuis bent gekomen?
  • Toen geluk nog heel gewoon was?
  • Arie een wereldvent is?
  • Rien weer aan het supporteren was?
  • Bert te laat was net als vroeger in de wedstrijden en zodoende niet op de foto staat?
  • Wim zoals je wel op de foto kan zien alles onder controle heeft?
  • Edwin zich buitensloot toen hij een bal ging halen op het korfbalveld?