van der Waalstraat 1 A
3271BW
MIJNSHEERENLAND
tel. 0186-601885

Na een week hard trainen was het tijd voor de uitwedstrijd tegen GOZ.Een aantal weken geleden hadden we 3-3 gelijk gespeeld tegen GOZ, nu dus proberen om met de winst terug naar Strijen te gaan.Afgelopen week is er goed getraind, zeker het overspelen tijdens de partijvorm ging erg goed, dus er was goede hoop op een mooie pot voetbal.Er waren geen afwezigen of geblesseerden dus we verschenen compleet in Mijnsheerenland.

Na de warming-up kon de wedstrijd beginnen. Strijen begon redelijk aan de wedstrijd maar kwam niet echt tot scoringskansen.Het ging de eerste 10 minuten redelijk aan de kant van Strijen maar GOZ kwam twee keer in de buurt van het doel van Strijen en beide schoten gingen helaas het doel in. Tijdens de 1e break gaven de trainers aan dat er echt een tandje bij moest, we moesten meer strijd leveren want op deze manier ging het vandaag niet goed komen. De tweede 10 minuten ging het helaas nog minder, de strijd was ver te zoeken. Er werden geen duels gewonnen en we kwamen nauwelijks bij het doel van GOZ in de buurt.Het vertrouwen aan de kant van de tegenstander groeide en iedere doelpoging was meteen een doelpunt.We gingen rusten met een achterstand van 5-0. Iets wat de jongens eigenlijk niet gewend zijn.

Er was in de rust dus het nodige te repareren. De jongens opgepept en gezegd dat we echt strijd moesten gaan leveren zodat de tweede helft beter zou gaan dan de eerste helft. Jestin ging de tweede helft voetballen op het middenveld en Thijs ging keepen. In de tweede helft hebben de jongens laten zien dat ze strijd kunnen leveren, het ging een stuk beter.Strijen zat beter in de wedstrijd en GOZ kreeg bijna geen kansen meer. Helaas hadden we niet de kracht om dicht bij het doel van GOZ te komen.

De wedstrijd eindigde met 6-0 voor GOZ. Een slechte 1e helft en een betere 2de helft.Het fysieke spel van de tegenstander heeft de vorige keer vermoedelijk toch wat indruk gemaakt op het team.

Volgende week zaterdag wacht er om 8:30 een thuiswedstrijd tegen RVVH.