GOZ 35+ weet nu niet te winnen van Strijen 35+. Beenbreuk Leon de Geus overschaduwen wedstrijd.

tel. 0186-601885

We moesten de lastige uitwedstrijd spelen tegen GOZ waar we dit seizoen onze eerste wedstrijd kansloos van verloren. We waren op Edwin na compleet en hadden voor de vierde keer dit seizoen Leon de Geus als gastspeler. Die overigens ook een thuiswedstrijd speelde.

We begonnen goed met Gerrit op zijn vertrouwde plek van vroeger en David nu als verdedigende middenvelder. We kregen algauw een paar goede kansen/mogelijkheden maar GOZ ging voor alsnog niet opzij. In de 16de minuut was het dan toch raak Rob die weer behoorlijk actief was werd door Leon alleen op de keeper afgestuurd en maakte geen fout 0-1. Kort daarna blesseerde Leon zich na onbesuisde en ongelukkige actie van de laatste man. Later bleek dat Leon zijn scheenbeen heeft gebroken en vandaag geopereerd wordt. Beterschap Leon hopelijk ben je gauw weer op de been. Het bijzondere van deze actie was dat GOZ ook nog de vrijetrap mee kreeg. In de 32ste minuut maakte Rob zijn tweede 0-2. GOZ had opdat moment niets in te brengen en het zag er niet naar uit dat GOZ nog ging scoren. Kort voor rust kwam GOZ na dekkingsfout toch terug in de wedstrijd.

In de rust moest ook David er geblesseerd uit gelukkig minder erg dan Leon. Roland die in de eerste helft niet aanwezig was vanwege problemen met de kleine kon mooi invallen. En gezien het verwachte offensief van GOZ een welkome versterking natuurlijk. Ondanks dat Roland al aardig wat wedstrijden droog staat zijn dit zijn wedstrijden en dat kwam ook uit binnen vijf minuten scoorde Roland 1-3. En bleef vervolgens een handenbinder voor GOZ die toch weer terug kwam in de wedstrijd na weer zwak verdedigen kwam GOZ op 2-3. Wat we in de eerste helft zo goed deden was in de tweede helft niks meer van over, GOZ bleef drukhouden en met een beetje meer geluk hadden ze gelijk kunnen maken. Gelukkig voor ons gebeurde dat niet het was vervolgens Alwin die op weg was naar 2-4, maar genadeloos onderuit geschoffeld werd door de laatste man, strafschop. Helaas voor ons werd deze gemist door Kuchie. Het bleef dus 2-3. In de 70ste minuut maakte Roland aan alle onzekerheid een einde 2-4 en had zelfs 4 minuten later een hattrick op zijn schoen. Helaas ging zijn lob via buitenkant paal naast. GOZ bleef wel druk houden maar buiten een paar speldenprikjes kwam het niet. Eindstand derhalve 2-4 in deze sportieve wedstrijd die helaas ontsierd werd door de beenbreuk van Leon. Na afloop was het groot feest voor ons in de kantine. Achteraf was het niet voor ons maar voor het eerste die de tweede periode pakte. De sfeer was opper best met een zanger die voor een vrolijke noot zorgde.