Veteranen winnen laatste thuiswedstrijd: Strijen 35+ - Botlek 35+ 3-0 (1-0)

Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

We moesten tegen Botlek voetballen waar we vroeger altijd leuke wedstrijden tegen speelde. De laatste keer ging het zelfs om de eerste plaats en moesten we alle zeilen bijzetten om Botlek tegen te houden maar wisten we toch het potje eruit te halen. Na die wedstrijd bleven wij gewoon bovenaan en Botlek zakte wat terug naar de middenmoot. Echter de laatste weken kon je zien dat Botlek het heilige vuur weer had met uitschieter 2-2 tegen Smitshoek waardoor wij drie punten voor kwamen. Met nog drie wedstrijden te gaan was deze erg belangrijk natuurlijk. Afwezig bij ons waren Koen en Edwin. We begonnen goed met de verder vertrouwde namen plus Ron van het 5de  die vrij waren. Na ongeveer 15 minuten voetballen was het Alwin die met een droge schuiver 1-0 binnenschoot na goede actie van maatje Roland die de bal goed breed lag na snelle uitbraak. Verder was het Denny die in de eerste helft een paar goede mogelijkheden om zeep hielp maar elke keer dreigend door kwam en eigenlijk wel een doelpuntje verdiende. Ruststand derhalve een schamele 1-0.

In de tweede helft het zelfde beeld al probeerde Botlek het wel maar echt gevaarlijk kon het niet worden. We kregen gaande weg tweede helft meer ruimte en het was weer Roland die aan de basis lag van een doelpunt eigenlijk hetzelfde als in de eerste helft alleen nu was het Denny die scoorde. Twee nul wedstrijd gespeeld. Botlek dat geen wissels had gooide daarna de handdoek en het was uitblinker Roland die er kort voor tijd nog 3-0 van maakte. Rest nog te vermelden dat voor mij Ben de uitblinker was. Botlek bedankt voor deze sportieve wedstrijd en Scheidsrechter Charles van Aelst bedankt voor het fluiten.

Wist u dat….?

• We erg dicht bij een kampioenschap komen?
  • Smitshoek nog steeds op drie punten staat?
  • Ze met 5-4 wisten te winnen van Egelantier Boys waar ze vorige keer van verloren?
  • Roel met Ed op zieke bezoek zijn geweest bij Leon?
  • Leon dit erg kon waarderen en het ons niet kwalijk nam dat we pas na 6 weken kwamen?
  • Hij alweer redelijk loopt en zeker weer gaat voetballen?
  • Ed bewust met Roel is gegaan omdat dat onze toekomstige aanvoerder regelman gaat worden?
  • Ben het te druk heeft met zijn nieuwe huis en gezien het onderhoud wat hij moet gaan plegen hiervoor geen tijd meer heeft?
  • Govert weer eens een keer de nul hield?
  • Govert na de wedstrijd gelijk weg was omdat hij thuis een stapel hout probeert te verkopen?
  • Hij het zelfs een naampje heeft gegeven namelijk “Choppen van Hout”?
  • Het na afloop weer ouderwets gezellig was?
  • Aanstaande woensdag sommige spelers een half uur eerder gaan trainen?
  • Gerrit zich afvroeg waar dit voor nodig was?
  • Wim en Gerrit weer een keer een weekje zijn weg geweest?
  • We aanstaande zaterdag tegen Charlois moeten spelen?
  • Deze ploeg een paar weken geleden met 2-3 van Egelantier Boys wisten te winnen waar wij het erg moeilijk hadden?
  • We dus gewaarschuwd zijn?
  • Poortugaal meer tegen goals heeft dan wij voor namelijk 113 stuks?
  • Ze een doelsaldo hebben van -100?
  • Wij op GOZ na de minst gepasseerde verdediging hebben?
  • Deze positie wel moeten delen met Smitshoek en Pernis?
  • Wij nu op 103 goals staan en tov van Smitshoek plus 19 goals hebben?
  • Dit doelsaldo niks zegt?
  • Bij de vierde klasse F district west 2 twee ploegen exact gelijk staan en waarschijnlijk het doelsaldo gaat beslissen?
  • SV Houtwijk ver achterstond qua doelsaldo en gisteren met maar liefst 37-1 wisten te winnen?
  • Nu op plus vijf staan tov MSV ’71 uit Maassluis?
  • Bij ons het zelfde kan gebeuren?
  • Wij dus nog vier punten nodig hebben om officieel kampioen te worden?
  • We volgende week meer weten?
  • Ik nu ga stoppen met deze wist u dat met het verzoek van Gerrit om een rectificatie te doen?

Ik ga er namelijk toch nog een seizoen proberen aan te kleven misschien tegen beter weten in maar ik ben bang dat het een te groot gemis is voor mij, niet voor jullie uiteraard. Zeker gezien de laatste wedstrijden in het nieuwe jaar die mij redelijk gemakkelijk af gingen.