Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

We moesten tegen laagvlieger Poortugaal spelen waar we vorige keer met maar liefst 0-12 van hadden gewonnen. Na afgelopen week beetje lullig te hebben verloren konden we dus revanche nemen op ons zelf. We begonnen zonder Roland maar met Rob aan de wedstrijd die eigenlijk geen wedstrijd genoemd mag worden. Met Ben in de spits en David als laatste man begonnen we de wedstrijd. Binnen 8 minuten was het al 2-0 waarom het scoren nu wel zo soepel ging is de vraag maar ik denk dat je met Ben wel een sterk aanspeelpunt hebt. Ben was dan ook de maker van de 1-0 en dus de matchwinnaar. Na aan geven van Koen scoorde Ben in de rebound dus de winnende treffer. Een minuut later maakte Rene er 2-0 van met een schitterende en bekeken krul laag in het hoekje. Wedstrijd gespeeld en het met grote getallen opgekomen publiek konden er op zijn gemakkie bij gaan zitten. In de 21 ste minuut scoorde de actieve Koen na een schitterende aanval over meerdere schijven 3-0. Een minuut later Denny stift over de keeper, die overigens weer vrijuit kon voetballen met Ed in zijn rug. Vijf minuten later Rob 5-0 na een paar goede mogelijkheden om zeep te hebben geholpen ging het ineens erg hard. In de 38 ste minuut scoorde uitblinker Koen 6-0 en kort voor rust maakte Rene zijn tweede 7-0. Ruststand 7-0 rest nog te vermelden dat Alwin kort voor rust met Poortugaal mee ging doen omdat er bij Poortugaal een speler geblesseerd raakte en er geen reserves waren. Klasse Alwin en ook klasse van Poortugaal dat gewoon bleef voetballen.

De tweede helft was 2 minuten oud toen Ben er al 8-0 van maakte na weer een voorzet van Koen. Daarna duurde het tot de 89 ste minuut voor dat Rob met het hoofd er 9-0 van maakte dit was de eindstand. Tweede helft was Poortugaal met Alwin dus redelijk gelijkwaardig. En was het aan de verdediging te danken dat Poortugaal niet kon scoren en zodoende terug in de wedstrijd kon komen wat bij een 7-0 voorsprong nog maar de vraag is. Poortugaal bedankt en complimenten dat jullie de volle negentig minuten gespeeld hebben. Scheidsrechter Wim de Geus bedankt voor opoffering van je vrijemiddag.

Koen Hamerslag was voor mij de “man van de Mats”

De Lattre.

Wist u dat …..?

• Ben zich zelf in spits had gezet en nu het hoogste moyenne heeft in de spits namelijk 1 gespeeld 2 goals?
  • Rene er ook 2 maakte maar niet in de spits stond?
  • Koen er ook 2 maakte maar ook geen spits is?
  • Govert goed keepte en 2 keer tegen Poortugaal de nul hield?
  • Koen voor mij de Man van de Mats is?
  • Alwin voor mij de sportiviteitsprijs krijgt?
  • Hij namelijk een uur met de tegenstander heeft meegespeeld?
  • Denny zijn derde plaats wel verstevigde maar toch maar 1 keer scoorde?
  • Roland weer niet scoorde?
  • Hij met de jeugd naar Oosterhout was en er voor koos om daar te blijven?
  • Roland goed bezig is want de jeugd is sowieso belangrijker dan die oude knarren?
  • Rob wel heen en weer is geweest?
  • Hij er ook twee maakte?
  • Er dus geen hattrick is gemaakt?
  • Edwin met een paar afstand pegels ook had willen scoren maar dit niet lukte?
  • Ed terug gefloten werd na verkeerd ingooien?
  • Ed blij is dat hij eindelijk een beetje verlost is van pijnlijke schouder dacht snel de bal naar Ben te gooien maar werd genadeloos terug gefloten door de verder goed fluitende scheidsrechter?
  • Tweede helft maar twee keer werd gescoord?
  • Gerrit de Jong zich ook met het verslag gaat bemoeien en duidelijk gezien had dat Govert bij elke goal betrokken was?
  • Gerrit nog steeds mee traint en meestal als winnaar van het veld af komt?