Grote nederlaag tegen een sterk Smitshoek voor de oudjes van Strien.

Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

We moesten aantreden tegen een geducht en bekende tegenstander waar we het altijd lastig tegen hebben. Uit wisten we met 3-6 te winnen maar dat was voor Smitshoek wel de laatste nederlaag dus we waren gewaarschuwd. Gelukkig voor ons waren we redelijk compleet met na lange tijd Govert weer in de goal. Verder buiten de pijntjes en ongemakken van sommige spelers en zelfs vier spelers die het vijfde al had geholpen begonnen we de wedstrijd.

We begonnen niet goed binnen de minuut werd er al gescoord na verkeerde terugspeelbal werd de bal kinderlijk eenvoudig onderschept en in het doel geschoten. We wisten wat ons te doen stond en dat deden we ook en kregen dan ook een paar goede mogelijkheden maar we kregen het balletje er helaas niet in. Smitshoek die verzorgt voetbal speelde kreeg ook wel wat mogelijkheden en was dan ook duidelijk de bovenliggende partij. In de 23ste minuut kwamen ze dan ook op 0-2 nadat voorzet niet goed verwerkt werd en genadeloos door Smitshoek werd afgestraft. Dat was precies het verschil tussen Smitshoek en Strijen die wel zijn kansen benutte. Echt verslagen waren we niet want nauwelijks 10 minuten later scoorde Alwin met geweldige lob 1-2 en kreeg Alwin nog een bal van Roland op een presenteer blaadje maar wist helaas voor ons niet de gelijkmaker te scoren. Smitshoek lukte dat helaas wel en scoorde net voor rust 1-3. Ruststand 1-3 voor een goed spelend Smitshoek.

In de tweede helft was het binnen 6 minuten al 1-4 na snel genomen vrijetrap, die simpel onderschept werd en vervolgens in de tegenaanval genadeloos werd binnengeschoten. Wedstrijd gespeeld en eigenlijk beslist door persoonlijke fouten die normaal ook wel gebeuren maar nu gewoon tegen deze tegenstander niet gemaakt kan worden. We bleven overigens wel gewoon aanvallen en het was Denny die 2-4 maakte maar de marge werd algauw weer 3, kort voor tijd scoorde Smitshoek nog 2-6. Een duidelijke en zware nederlaag tegen een goede tegenstander, Smitshoek en scheidsrechter Wim de Geus bedankt voor deze sportieve wedstrijd. Volgende week zijn we vrij.

“Man van de Mats” was Govert Blom die na weken afwezigheid gewoon goed keepte.

Wist u dat…….?

• We nog steeds bovenaan staan?
  • Smitshoek laatste nederlaag op 9 oktober was tegen ons?
  • Ze tussendoor nog gelijkspeelde tegen GOZ en SHO?
  • Het best wel spannend is bovenaan?
  • GOZ, SHO en Smitshoek de ploegen zijn voor de titel?
  • We nog veel zware wedstrijden krijgen en de bovenste plaats moeten koesteren?
  • Het topprestatie zal zijn als we kampioen worden?
  • Ben daar nog steeds op hoopt en rekent?
  • Het na afloop gewoon gezellig was?
  • Rob op de bank begon en helaas weer geblesseerd van het veld moest?
  • Edwin, Roel, Roland en Ben het vijfde heeft geholpen?
  • Roland driekwart wedstrijd bij het vijfde had gespeeld en met kramp het veld moest verlaten?
  • Het vijfde op sterven na dood is?
  • Henny in de eerste helft met Anita een aandachtig supporter was?
  • In de tweede helft er niet meer was?
  • Er leukere dingen te doen zijn volgens Govert?
  • We op waarde geklopt zijn?
  • Het wel fijn zal zijn als we allemaal fit aan de wedstrijd kunnen beginnen?
  • Er door veel mensen gevraagd werd wat we gedaan hebben?
  • Dammes en Leon alias Statler en Waldorf dol gelukkig in de kantine stonden ondanks verlies van het eerste?
  • Dammes en Leon alias Statler en Waldorf.
  • Dammes het leuk vind om mij te pesten?
  • Het lang geleden was?
  • Zelfs zoonlief van oud voorzitter HvdK alias Webmaster ons feliciteerde?
  • Jasper het goed bedoeld en zich vergiste, Govert en Roland zondags pas jarig zijn?
  • Wel een beetje overdreven is dat het gehele elftal gefeliciteerd wordt?
  • Ik nog wel prijs had bij het eerste met uitslagen kaartjes?
  • Mijn dag zodoende niet meer kapot kon?
  • Dit mij sowieso niet gauw overkomt?
  • Volgende week vrij zijn?
  • Bas ons nog verraste met hapjes en dit door het elftal zeer gewaardeerd werd?
  • Bas een kanjer is?
  • David de enige speler was die nog ongeslagen was?
  • Hij redelijk speelde en zeker een meerwaarde voor ons is?
  • Hij zelf niet tevreden was?
  • Roel een goede tegenstander had?
  • Roel het goed deed en dat zonder noemenswaardige overtreding afhandelde?
  • Alwin nummer 1 staat in de topscoorderlijst?
  • Roland het net weer niet wist te vinden?
  • Roland niet uit vorm kan zijn?
  • Roland als de zon weer gaat schijnen wel weer gaat scoren?
  • Denny in de luwte steeds dichterbij komt voor minimaal de tweede plaats?
  • Ed een beetje ongelukkige wedstrijd had?
  • Hij 0-2 en 1-4 op zijn geweten had?
  • Het volgens Rene niet zo erg was?
  • Als Rene zo iets zeg je moet uitkijken?
  • Het voetbal plezier sowieso belangrijk is?
  • Deze tegenstander leuker is dan een tegenstander waar je met grote cijfers van wint?
  • Dit overigens niet elke week met deze uitslag moet zijn?
  • We dat tot nu toe aardig in evenwicht weten te houden?