Wederom monsterscore in wedstrijd met twee gezichten.

Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

We begonnen de wedstrijd zonder Alwin, Roland en Roel. Gelukkig voor ons hadden we daar twee gelijkwaardige spelers voor terug namelijk Ron en zwager Menno. Binnen de minuut was het al raak maar deze werd door Charles afgekeurd omdat de bal al over de achterlijn was. De grensrechter had dit overigens niet geconstateerd want die vlagde niet. We merkte al snel als we een beetje druk zette dat wankelde bij Egelantier Boys. De eerste goal viel algauw na een hoogstandje van Gerrit (balletje achter standbeen)schoot Menno 1-0 binnen. De tweede viel 2 minuten later wederom Gerrit met assist op Menno. Binnen 5 minuten 2 doelpunten voor mij het teken dat we de score bij moesten gaan houden. Bedankt Wim voor de geweldige info. Ik had het nog niet medegedeeld aan Wim of de derde hing al in de touwen nu was het Rob die scoorde op aangeven van Ron die een sterke eerste helft speelde. Vervolgens scoorde Ron twee keer achter elkaar op aangeven van Rob. De stand was inmiddels 5-0 en buiten een paar cornerballen tegen verdedigend geen vuiltje aan de lucht. Menno die drie goals droog stond scoorde op aangeven na onderschepping van Ron 6-0 ongekende weelde tegen een ploeg die afgelopen week gewoon nog won met 5-3 van Smitshoek wat best een goed team heeft. Ron scoorde met een lob over de keeper 7-0. Daarna verzuimde we eigenlijk om voor de rust al op 10 te staan. Doelpunten makers derhalve Menno 3x Ron 3x en Rob 1x. De ruststand was dus 7-0.

In de tweede helft ging praktisch alles mis met name verdedigend klopte er niets van en met Arie de Kanarie in doel weet je het natuurlijk nooit. Egelantier Boys had wat omzettingen gedaan wat voor hen goed uitpakte en voor ons niet. Mede gezien de stand waren we in de tweede helft niet bij de les. Het werd dan ook snel 7-1 en gezien ons fanatisme een grote teleurstelling want we hadden graag de nul gehouden natuurlijk. Binnen de minuut scoorde Menno echter 8-1 en even later zelfs 9-1. Vervolgens scoorde Egelantier Boys 9-2 en 9-3 na een wel erg gemakkelijk gegeven strafschop. Gezien de stand eerste helft stonden we dus met 2-3 achter dat werd snel weggepoetst door Rob na een geweldige lob over de keeper. Kort daarop dacht Ron laat ik dat ook eens een keer proberen 11-3. Ik heb het idee dat het niet echt een lijnkeeper is want dit was niet de eerste keer dat we een poging hadden gewaagd. Menno zorgde vervolgens voor zijn zesde en onze twaalfde goal. Dat Egelantier Boys vervolgens nog twee keer simpel 12-4 en 12-5 kon scoren was voor de statistieken. Eindstand dus 12-5. Doelpunten tweede helft Menno 3x Ron 1x en Rob 1x. Jongens goede eerste helft met wat mindere tweede helft of te wel een wedstrijd met twee gezichten.

De Man van de Mats is voor mij Menno die maar liefst 6 x het doel trof.

Een goede tweede was op zeker Ben die een paar keer goed verdedigend werk deed.

Wist u dat…..?

• We zaterdag Arie de kanarie in doel hadden staan?
  • Hij het redelijk deed tot dat hij wat doen kreeg?
  • Iedereen dacht dat Govert Arie de kanarie was?
  • Dit duidelijk gezien zijn lengte Alwin moest zijn?
  • Wij Alwin ook niet gezien hebben?
  • Wim voor mij de assist en doelpunten makers noteerde?
  • Gerrit de koning van de assist was vandaag?
  • Maar liefst vier keer de laatste pass gaf?
  • Kees voor het eerst punt verlies leed?
  • Hij namelijk 5-5 speelde?
  • Hij tot nog toe de enige was die nog niet had verloren?
  • Hij nog steeds niet heeft verloren?
  • Kees een zware middag had tegen een goede tegenstander die vier keer het net wist te vinden?
  • Ben met kleinzoon lief in de rust doorging?
  • We wel qua doelsaldo een plaatsje gezakt zijn?
  • We nog steeds tweede staan?
  • Arie de Kanarie kort voor de wedstrijd ook nog actief was met het openen van het eeuwige kanarie bord?
  • Dit zoals te zien op de foto met bal klemvast deed?
  • Onze voorzitter weer een goed woordje deed over het reilen en zeilen van de club?
  • Wij hopen dat Dick dit nog jaren vol gaat houden?