3172XC
POORTUGAAL
tel. 010-5017798

Poortugaal 35+-Strijen 35+ 0-12 (0-5)

We moesten de eerste competitie wedstrijd aantreden tegen Poortugaal niet te verwarren met Portugal. We hadden vooraf het idee dat het niet zo’n zware wedstrijd gaat worden gezien de uitslagen voor de beker van onze tegenstander. Namelijk een doelsaldo van 0 voor en 27 goals tegen. We waren op Leon na compleet en dus bijna op oorlogssterkte.

Het begin van de wedstrijd was behoorlijk slaap verwekkend en ik denk dat je als supporter moeite had gehad om je ogen open te houden. Buiten een paar open kansen van Rob duurde het nog best lang voordat we tot score kwamen. Het duurde 10 minuten voordat Alwin die wel de gave/kwaliteit heeft om elk kadootje uit te pakken de bal na goed voorbereidend werk van Roland binnen schoot. Op dat moment kan je eigenlijk al zeggen wedstrijd beslist. Snel daarna scoorde Roel op fraaie wijze 0-2. En ging Poortugaal ons zelfs helpen door in eigen doel te schieten 0-3. Na twee behoorlijk harde schuivers van Ed was het Roland en Alwin die er 4-0 en 5-0 van maakte. Dit was tevens de ruststand. Doelpuntenmakers eerste helft Alwin 2x, Roland 1x, Roel 1x, Eigendoel1x.

In de Tweede helft besloten we om Alwin te wisselen voor Roel in de spits wat voor ons goed uitpakte aangezien Roel in de vorm van zijn leven is. We wisten namelijk door onder meer goed werk van Roel nog 6 keer het net te vinden wat een eind uitslag maakt van 0-11. Met nog zo’n tien minuten te gaan stopte de scheidsrechter de ongelijke strijd. Doelpuntenmakers tweede helft Denny 2x, Rob1x, Ben1x, Rene1x en Roel1x die ook nog een grote kans kreeg op een derde goal en voor mij zodoende de “Man van de Mats” is geworden. Poortugaal bedankt voor de sportieve wedstrijd en hopelijk worden de tegenstander voor jullie iets gemakkelijker want het kracht verschil met ons was te groot en voor beide partijen niet leuk.

Wist u dat….? (Govert versie) niet gecorrigeerd.

• Ben Leon erg mist?
  • Hij dat in het veld goed weet te verbergen?
  • Govert nog in de leer is?
  • Keepen een vak is?
  • Govert f*ck hoort?
  • Hij vandaag weer aardig op dreef was?
  • Leon het voordeel heeft dat hij het zowel met links als rechts kan?
  • Het een kunde is om het met beide handen te doen?
  • Je in de app moet zitten om deze te snappen?
  • Bus wist te vertellen dat Tanja zachte handen heeft?
  • Gerrit weet dat er nog meer zacht is?
  • De verjaardag van Bus afgelopen woensdag een groot succes was?
  • Cor en Wijn een goede combinatie is?
  • Het slechts een halve liter was?
  • Dit dus zo op was?
  • Donderdag Alwin weer op de voetbal was?
  • Niet iedereen een QR code heeft?
  • Je zonder QR code de toolbox meeting niet mag bijwonen?
  • Nasi maken en kunst is?
  • De nasi uit je baard verwijderen, dat ook een kunst is?
  • Niemand er wat over zei?
  • De moeder van Denny graag op haar rug ligt?
  • Ze op die manier 30 banen zwemt?
  • Wij daar diep respect voor hebben? (Spreek voor je zelf)
  • die de pre wedstrijd WUDjes waren? (dit)
  •
  • Je moest scannen?
  • Dit niet alleen voor de corona was maar ook voor de AH Bonus steun je club?
  • Het 'scan Ed' een toepasselijke uitspraak was?
  • Het op zijn werk het net niet kon?
  • Ed weer zijn hoofd gestoten had?
  • Hij dus weer gekopt heeft?
  • Helmen gelukkig verplicht zijn? (Govert totaal geen weet heeft wat er echt gebeurd is)
  • De wedstrijd top was?
  • Roel zijn speelgoed auto weer mee had?
  • Hij best lekker voetbalde daardoor?
  • Hij dus ff verder moet sparen om zo'n auto te kopen?
  • Er uit een kannetje bier 6 glazen gingen?
  • Dit kannetje 12 euro kost?
  • 1 biertje 1,50 kostte?
  • Ik Ben nog nooit zo weinig op onze eigen helft gezien heb?

G Blom.

Wist u dat ……? origineel

• We eigenlijk met 11-0 hebben gewonnen?
  • De scheidsrechter 10 minuten voor tijd affloot omdat hij de tel kwijt was?
  • Hij zelf aangaf dat het 12-0 was geworden?
  • Met nog tien minuten te gaan er nog zeker drie/vier ingegaan waren en zodoende een mooie 15-0 door de neus werd geboord?
  • Na afloop een groot gejuich in kleedkamer losbarstte na de eerste nul voor Govert?
  • Ed afgelopen woensdag Oscar als loge op visite had?
  • Hij jarig was geweest en bij Ed bleef slapen omdat hij graag een pintje wilde drinken na de training?
  • Oscar het niet zo nauw neemt met water aangezien hij na naar de wc te zijn geweest het fonteinkraantje had open houden staan?