Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Vandaag stond de thuis wedstrijd tegen IJVV de Zwervers op het programma.Tijdens de warming-up was te merken dat iedereen wakker was en er zin in had, met het afwerken op het doel vlogen al een paar mooie ballen in het net. Dit gaf vertrouwen voor de wedstrijd.
Snel de kleedkamer in om te bespreken hoe wij het IJVV de Zwervers moeilijk gingen maken.

Het was prima weer met een heerlijk zonnetje, tijd om te gaan voetballen. De keepers hadden wel een beetje last van de lage zon. We begonnen de wedstrijd erg goed en dat resulteerde na twee minuten met de 1-0 voor Strijen. Er werd veel strijd geleverd, het overspelen ging goed en met een paar mooie schoten werd er gescoord. De jongens gaan steeds beter op hun positie lopen en dat is mooi om te zien. Het resultaat was dat we met 3-2 voorsprong de rust in gingen.

Tijdens de rust hadden we weinig opmerkingen omdat alles goed ging en we vooral zo door moesten gaan. We gingen vrolijk verder waar we gebleven waren. Het spel ging zo nu en dan op en neer maar Strijen was toch wel de betere ploeg. Het was een leuke wedstrijd om te zien. Op een gegeven moment moesten de trainers harder gaan roepen omdat ze concurrentie kregen van de steeds fanatieker wordende moeders! Na goed samenspel en een paar mooie afstandsschoten stond het vijf minuten voor tijd 6-4 voor Strijen. Helaas duurde de wedstrijd 5 minuten te lang en wist IJVV de Zwervers terug te komen tot 6-6.

We zijn trots op de mannen, ze hebben erg goed gevoetbald!

Pim bedankt dat je spelleider wilde zijn.