Oldegaarde 251
3084AA
ROTTERDAM
tel. 010-4819848

Na een gelijkspel van vorige week wilde de jongens revanche. Ze moesten winnen deze keer bij Spartaan 20. Aangekomen na wat file en parkeerproblemen nog even 1 minuut naar de kleedkamer om iedereen zijn positie en taken te vertellen en daar gingen ze dan! 10.00 uur Spartaan 20 JO8-4 tegen Strijen JO8-1.

Samenstelling: Jestin/Thijs/Tygo/Sven/Sep/Julian/Shay.

Milo was helaas afwezig.

Strijen begon goed, zowel verdedigend als aanvallend zag het er goed uit. Dit resulteerde jammer genoeg niet in een goal. Spartaan20 was heel fanatiek en vol zelfvertrouwen, ze hadden namelijk nog geen wedstrijd verloren. Na eerste time out, nog voor de rust, werd het 1-0 voor Spartaan 20. De teleurstelling was even te zien aan de koppies. Echter had Strijen het goede voetbal weer snel onder de knie en dit resulteerde in een mooie pass van Sep en super goal van Tygo. 1-1 met rust. Even met wat limonade bespreken wat er goed en minder goed ging om daarna weer de focus te hebben voor tweede helft. In de tweede helft ging het gelijk op wat resulteerde is een spannende strijd met mooie duels. In tweede helft scoorde we redelijk snel de 1-2 en deze stand hebben de jongens van strijen al strijdend behouden. Eindstand 1-2. Mooie spannende wedstrijd, een overwinning en heel veel plezier gemaakt.