Wilhelminastraat 1
3281BZ
NUMANSDORP
tel. 0186-653820

Na een mooie overwinning van vorige week met 10-1 tegen nsvv volgde, jaja, deze week weer een wedstrijd tegen nsvv! Weliswaar een ander team en nu was het een uitwedstrijd. Na een turbulente autorit met gespannen jongens aangekomen in Numansdorp. Ze hadden er erg veel zin in, dat was zeker duidelijk. “Oppassen voor onderschatting!” hebben de trainer meermaals geroepen. Na een goede warmingup en teambespreking in de kleedkamer gingen de jongens van start.

Ditmaal met een iets andere opstelling. Onze sterkeeper Jestin wilde graag een keer veldspeler zijn. Dus hadden we deze wedstrijd 2 keepers: Shay en Thijs. Strijen ging voortvarend van start en het was binnen mum van tijd 1/2/3 -0 met als resultaat 8-1 met rust. In de rust met toestemming van strijen ging nsvv met 1 man extra spelen. Ook dit nam niet weg dat strijen de bovenliggende partij was en goal na goal scoorde. Vooral Sven, onze gelegenheidsspits, had het op zijn heupen. 3 goals! Ongekend en man van de wedstrijd.

Uiteindelijk is het 1-13 geworden en had bijna iedereen gescoord. Voor de inzet/beleving en het resultaat krijgen de jongens dit keer een 10.