Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Eindelijk weer een officiële wedstrijd, laatste was begin oktober tegen Zwervers uit IJsselmonde waar we 2-2 gelijk speelde. Bijna een jaar geleden dus, toen ging Gerrit nood gedwongen in het doel omdat hij alles behalve fit was. Tijden veranderen Gerrit is nu topfit en ook de rest is nu wat fitter dan tegen Zwervers. NSVV is qua tegenstander een zware tegenstander voor ons en we waren er ons dan ook van bewust dat het een zware middag ging worden niet wetende dat het een triest einde had voor Leon die met een zware knieblessure van het veld moest en misschien vandaag geopereerd wordt.

We moesten starten met 12 man zonder Koen, Oscar en Edwin was de selectie erg dun.

NSVV begon goed en kwam snel via Niek van Kuijk met een hard ingeschoten bal op 0-1. Slechte start dus en we moesten er voor waken dat we niet de bietenbrug op gaan want NSVV probeerde door te drukken. Gelukkig stond de verdediging zijn mannetje en kwamen we langzaam in de wedstrijd. Het was dan ook dik verdiend dat we via Alwin weer op 1-1 kwamen en kansen hadden op meer. Helaas zag Govert er bij een slap ingeschoten bal van Karel Snijders niet goed uit en konden we weer overnieuw beginnen 1-2. Vrij snel daarna kwamen we weer langszij door de kersverse vader van Niyo, die het cadeau dankbaar uitpakte van Alwin die weer aardig op dreef is de laatste weken. Fietsen een goede training is geweest afgelopen tijd. Heel het team sowieso niet stil gezeten heeft en best fris voetbal laat zien. Ruststand derhalve 2-2 met kans op meer. In de tweede helft was het gelijk weer NSVV dat een grote kans kreeg via Niek na onnodig balverlies. Gelukkig stond niet iedereen te slapen en kon Ed en Govert met pijn en moeite de 2-3 voorkomen. Het viel mij op dat NSVV steeds meer ruimte weg gaf wat dan ook resulteerde in een verdiende voorsprong door wederom Alwin die goed reageerde op een in geschoten bal van Leon die los gelaten werd door de keeper 3-2. We kregen kansen op meer maar konden ook weer gelijk staan. Govert redde knap op ingekopte bal en maakte zodoende zijn fout meer dan goed in de eerste helft. In de twintigste minuut kwam voor Leon het noodlot. Leon die probeerde een voorzet te blokken raakte zwaar geblesseerd aan zijn knie. Een zware knie blessure die hopelijk voor Leon wel weer gerepareerd kan worden. De wedstrijd werd vervolgens gestaakt.