2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 08

van der Waalstraat 1 A
3271BW
MIJNSHEERENLAND
tel. 0186-601885

Strijen moet op bezoek bij “ga op zij” te mijnsheerenland voor de 2e wedstrijd van dit seizoen, vorige week had tegenstander GOZ met 6-2 op hun broek gekregen tegen titelkandidaat Zinkwegse boys en waren dus gebrand om thuis de 3 pnt te pakken maar als dan het altijd lastige Strijen op bezoek komt weet je dat je aan de bak moet en dat deden ze ook , net als tegenstander van vorige week ging GOZ voortvarend van start en Strijen moest heel geconcentreerd blijven wat we bij vlagen ook deden maar ook hadden we te veel respect voor GOZ en leden we ook te veel balverlies en zo ook 10 min voor de rust toen de linksbuiten niet goed verdedigd werd en de bal goed afgaf aan de totaal vrijgelaten spits die de trekker over haalde en 1-0 scoorde

Rust

In de 2e helft gingen we met meer lef en een extra aanvaller het veld weer op en direct was duidelijk dat GOZ hier hele grote problemen mee had en er niet meer uit kwam en niet veel later viel de beloning door de 1-1 van sem langenberg, Strijen bleef komen en GOZ zag van de bomen het bos niet meer zeker niet toen de mooiste goal van de wedstrijd kwam van de voet van Sem langenberg, nadat hij een penalty gemist had zinde hij op revanche en schoot uit de draai van 20 mtr de bal in de verre bovenhoek 1-2 , Strijen had de wedstrijd onder controle maar 4 min voor tijd werd Strijen zeer slordig en hielp GOZ terug in de wedstrijd die dan ook in de 6e minuut van de blessuretijd de 2-2 scoorden. Renzo was duidelijk nog niet klaar met GOZ en zweepte z’n ploeg nog een keer op en dat werd direct opgepakt door het team en in de 10e min van de blessuretijd was het Renzo zelf die de verdiende en winnende goal scoorde 2-3.
Strijen wint weer en deze keer niet op conditie maar nu op karakter.