2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 08

Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Strijen speelt vandaag thuis tegen Smitshoek wat uit de historie altijd lastig blijkt te zijn en vandaag is het weer niet anders maar ook vanwege het feit dat Strijen zijn slechtste wedstrijd tot op heden speelt en dan wordt het lastig tegen iedereen maar over het algemeen waren we wel de betere ploeg ,misschien was Smitshoek de 1e helft wat beter maar dat trokken we in de 2e helft weer recht ,we krijgen een aantal grote kansen maar nog steeds geen goal tot het moment dat de terugwissel van Renzo 10 min voor tijd een gouden wissel blijkt te zijn want door goed doorzetten krijgt hij na een zelf opgezette aanval de bal terugwin de voeten van Ricardo en haalt de trekker over en tot ieders grote vreugde zien we de bal de verre hoek in gaan , ja het is weer de onverzettelijkheid van Renzo die de winnende goal maakt,goeie goal en toch weer een wedstrijd die op karakter gewonnen wordt. Scheidsrechter Wim de Geus floot een goeie wedstrijd

Volgende week de kraker voor het winter kampioenschap thuis tegen Zinkwegse Boys om 14:30 uur