Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

We speelden vandaag onze eerste wedstrijd van de vierde fase omdat de wedstrijd van vorige week is verzet naar a.s. dinsdag. De tegenstander van vandaag SSS was voor ons bekende tegenstander, eind vorig jaar hadden we daar nog met ruime cijfers van gewonnen.

Bas en Thijs waren vandaar (Alweer 😉) afwezig i.v.m. een weekendje weg.
De afgelopen weken zijn een aantal jongens goed ziek geweest, benieuwd hoe de mannen vandaag voor de dag zouden komen.

Na een goede warming-up floot Jonne voor het beginsignaal.
Er werd goed overgespeeld maar tot heel veel kansen kwam het nog niet.

Na 10 min stond het nog 0-0, aangegeven dat we ook die actie mogen maken en niet alleen maar hoeven over te spelen.

SSS wat goed stond te verdedigen kon voorin niet heel veel aanrichten omdat onze verdedigers goed hun mannetje stonden.
Strijen bleef de aanval zoeken en zo af en toe bereikte we het doel van de tegenstander maar de passie ontbrak nog in ons spel.
Na het nemen van een uitbal van SSS volgde een voorzet die tussen onze verdedigers door zo het doel in rolde, een lullig tegen doelpunt.
SSS begon er duidelijk in te geloven.

We gingen rusten met een 0-1 achterstand.
In de rust besproken dat we echt meer passie en strijd moesten leveren om vandaag te winnen.
We schoten veel te weinig op het doel, dit kwam ook door SSS die ons dicht op de huid zat.

Al snel na rust wisten we de achterstand om te buigen in een voorsprong.
Na een goede voorzet van Tygo kon Shay de bal binnen schieten! Goed werk mannen, een doelpunt uit het boekje!!
Hierna kon Braz eindelijk gebruik maken van zijn sterke linkerbeen en maakte hij een hattrick en bracht zo de eindstand van 4-1 op het scorebord.

De mannen zijn de tweede helft hard blijven werken om toch een mooi resultaat neer te zetten wat een compliment waard is.

Aanstaande dinsdag 21 maart staat alweer de volgende wedstrijd op het programma, thuis om 18:30 tegen GOZ.