van der Waalstraat 1 A
3271BW
MIJNSHEERENLAND
tel. 0186-601885

In de vierde fase hadden we al een thuiswedstrijd tegen GOZ gespeeld. In deze eerste wedstrijd stonden we 5 min voor tijd nog met 2-1 voor maar helaas gaven we het toen nog weg. De rest van onze wedstrijden hadden we gewonnen dus  als we vandaag zouden winnen konden we er een hele mooie 4e fase van maken.

We weten dat GOZ de lange bal hanteert dus tijdens de wedstrijdbespreking afgesproken dat we met zijn allen zouden inzakken en dan de bal veroveren en dan snel in de tegenaanval proberen te scoren.

Het was even aftasten en zoeken, maar we begonnen de wedstrijd redelijk. GOZ had meer balbezit en was iets gevaarlijker voor het doel van Strijen maar tot echte kansen kwamen ze ook niet. 1 van de eerste hoekschoppen die Strijen mocht nemen was het raak! Braz nam de corner kort naar Shay, deze speelde de bal naar Thijs, die een lange bal gaf richting het doel die Braz kon binnen schieten!
Een doelpunt uit het boekje.

Hierna was GOZ wakker en gingen ze de lange ballen spelen. Doordat we er niet kort op zaten, kon GOZ twee keer scoren. Sep kreeg nog een goede kans op de 2-2 maar hij schoot de bal iets te snel waardoor de bal net naast belande.

We gingen rusten met een 2-1 achterstand. In de rust hebben we de opstelling aangepast omdat we de eerste helft niet altijd goed stonden. De mannen aangegeven dat ze nog meer strijd moesten leveren en de bal meer moesten overspelen.

We begonnen de tweede helft sterk, we hadden meer rust aan de bal en er werd meer gecombineerd. Jestin die weer sterk stond te keepen gaf meerdere keren een goede lange bal naar voren waardoor we voor gevaar konden zorgen.

Julian die de bal op het middenveld veroverde van de langste tegenstander kreeg daarna een flinke duw in de rug. De vrije trap die daarop volgde schoot Sep vanaf een flinke afstand hoog in het doel: 2-2! In de tweede helft ontstond er weer een mooie wedstrijd tussen de twee teams die al meerdere leuke wedstrijden tegen elkaar hebben gespeeld. De moeders werden weer flink fanatiek en de trainers moesten weer extra hun best doen om er bovenuit te komen.

GOZ liet het er niet bij zitten en na een mooie aanval wisten ze weer op een 3-2 voorsprong te komen.
Met nog aardig wat minuten te gaan was alles nog mogelijk. Het spel ging op en neer en na weer goed doorgaan kwam de bal voor het doel voor de voeten van Braz die de 3-3 kon binnen schieten.
Strijen zat op dat moment beter in de wedstrijd en ging op zoek naar de 4-3 maar helaas was het tijd.

Na een mindere eerste helft en een goede tweede helft waar er gestreden is door iedereen, eindigde de leuke wedstrijd in een 3-3 gelijkspel. Trots op de mannen die er vol voor gegaan zijn!

Volgende week zaterdag is de laatste wedstrijd van de 4e fase thuis om 9:30 tegen Spartaan’20 J09-5