Zwartelaan 10
3233AX
OOSTVOORNE
tel. 0181-482215

We moesten vandaag tegen voor ons onbekende tegenstander namelijk OVV uit Oostvoorne die vorige week pas hun eerste punt in de voorjaarscompetitie pakte tegen Hellevoetsluis na vier verlies partijen. In de najaarscompetitie deden ze het iets beter namelijk vijf overwinningen in zeven wedstrijden met een verlies partij tegen MVV ’27 van 4-6 waar wij in januari met 1-8 van verloren. We waren dus gewaarschuwd althans daar ging ik van uit.

We moesten beginnen zonder Roel, Andries, Daniel en Ben. Voor Wim (Gerrit)de taak om er toch wat van te maken. Het begon al op Strijen iedereen was ruimschoots op tijd en het was opmerkelijk dat we een half uur voor de wedstrijd aan onze warming up konden beginnen. Wim gaf achteraf toe dat we een klein beetje te relax aan de wedstrijd begonnen. Gezien de arbeid die we verricht hadden tijdens de warming up een logisch gevolg. De opstelling was vandaag overigens erg verrassend met Denny als laatste man Koen op linkshalf en Gerrit die zichzelf reserve had gezet op de bank. We begonnen niet goed binnen 7 minuten was het 2-0 voor OVV met twee niet erg sterke momenten in de verdediging. Het kunstgras wat een behoorlijk harde ondergrond had was ook niet echt een voordeel voor ons waren het niet dat we vandaag een Roland Spoormaker hadden lopen die maar liefst vier keer scoorde in 21 minuten. De tweede goal was een prachtige pass van onze nieuwe laatste man Denny die het goed deed op Ben zijn favoriete plekkie. We hadden de wedstrijd redelijk onder controle maar moesten gezien de sportieve sfeer de wedstrijd toch weer een nieuw leven inblazen door OVV geheel onnodig op 3-4 te laten komen. In de rust waande we ons al overwinnaar en vlogen de wist u datjes door de kleedkamer. Govert was overigens blij voor Ben dat hij er niet bij was vandaag want het kon wel een zijn laatste voetbal wedstrijd zijn geweest. We begonnen de tweede helft nadat we een kwartier de tijd hadden gehad met een plasactie van Govert in de bosjes. We verdenken hem ervan dat het kwam doordat er in de tweede helft een jonge dame bij de tegenstander liep wat Govert overigens ontkende gezien dat je tegenwoordig uit moet kijken met zulk soort uitspraken.

De eerste helft begonnen we slecht maar dit was nog slechter binnen 30 seconde was het 4-4. Bij ons was de spirit ver te zoeken en het was goed te merken dat we een tijd niks gedaan hadden het was dan ook wachten op een doelpunt van OVV die kans op kans kreeg en eigenlijk verdiende te winnen paal en lat en Govert was in de tweede helft een sta in de weg voor OVV. We kregen wel wat kansjes maar gelijkspel was wel de max. Dieptepunt van de wedstrijd was het weg sturen van een speler die het nodig vond om met een paar verschrikkelijke ziektes te smijten. De scheidsrechter stuurde hem heel resoluut weg met een rode kaart. Na de wedstrijd heeft de betreffende speler zijn excuus aangeboden hopelijk was het een goede leer voor hem. Alwin die het niet zo naar zijn zin had kreeg het advies dat hij er 1 moest maken en dat dat de overwinning op zal leveren. Alwin had er weinig vertrouwen in “jij denkt dat OVV niet meer gaat scoren was zijn reactie” even later kreeg hij een aardige kans die hij teleurstellend zwak in schoot. Na afloop gaf Alwin aan dat het te vroeg was en dat OVV dan toch weer gelijk zal komen. Even later ging Alwin er op links van door maar in plaats van de bal terug leggen op de aanstormende Gerrit ging Alwin voor eigen succes. Met gevolg dat Gerrit kwaad werd en een lachend publiek over de reacties van onze kant. Alwin werd daar toch door geprikkeld en scoorde fraai met de linker de zeker niet verdiende goal wat tevens de overwinning was. Nadat Alwin zijn winnende maakte stormde hij naar het publiek toe die in plaats van aanstekers te gooien Alwin beloonde met een pils. Eindstand 4-5 klasse mannen OVV bedankt voor de sportieve wedstrijd. Voor mij was de scheidsrechter de beste man van het veld.

Alwin was samen met Govert de gevierde man al mag de prestatie van Roland zeker niet vergeten worden.

Wist u dat…..?

• We nog nooit van OVV hebben verloren?

Ben de grote afwezige was?

• Wij voor het eerst sinds lange tijd ruimschoots op tijd waren?
  • Wim daar zichtbaar trots op is?
  • Rob ook zeer verbaast was en op zijn horloge kijkt?
  • Wij nog ongeslagen zijn zonder Ben?
  • Ben lijf verslag van Wim kreeg en mat name de tweede goal uitgebreid uitgelegd werd hoe goal was ontstaan?
  • We na afloop al een voorproefje op de avond namen met een behoorlijk schaaltje happies en de nodige consumpties?
  • Wim weer goed bezig geweest?
  • We zoals Oscar altijd zegt een prachtploeg hebben?
  • Roland op advies van Ed en Kees te horen kreeg voor de wedstrijd het weer eens tijd werd om te scoren?
  • Roland maar liefst 4 keer het net wist te vinden?
  • We moesten verkleden in portacabins ivm met een nieuw te bouwen complex wat zo op het oog een mooi complex gaat worden?
  • Er een speciale vloer in komt die je na de wedstrijden kan reinigen?
  • De douches top waren en ik adviseer OVV deze situatie gewoon zo te houden?
  • Het mij een vakantie gevoel gaf wat altijd gezellig is natuurlijk?
  • Ik tot op heden nog geen wist u datjes heb gehad van Govert?
  • Govert op 0.0 eindigde op samen met Alwin georganiseerde 50 jaar feestje?
  • Alwin een pilsje te veel op had maar menig uurtjes op de dansvloer is geweest en logischerwijs even in de barrage moest?
  • Gerrit weekendje Gent bijna overtreft heeft qua aanwezigheid?
  • Gerrit geweldig kan dansen maar af en toe zijn beheersing kwijt raakt en als een stormram over de dansvloer trekt?
  • Jolanda hiervan slachtoffer werd?
  • Gerrit overigens wel van rechts kwam op de dansvloer?
  • Jolanda gewoon op stond en lekker verder ging dansen?
  • Gerrit de Jong ’s avonds ook aanwezig was en dat zeer gewaardeerd wordt door ons elftal?
  • Het zodoende een top zaterdag is geworden die niet snel vergeten wordt?
  • Aanstaande woensdag als we hersteld zijn weer aan de bak moeten tegen SSS?
  • We in 7 dagen 3 keer aan de bak moeten?
  • Ik ga stoppen aangezien Govert vast nog wel wat wist u datjes gaat maken?
  • Nu de wist u datjes van Govert met enige aanvulling begint?
  • We eindelijk weer eens moesten voetballen?
  • Het bijna 2 maanden geleden was?
  • Dit de verliespartij uit bij NSVV was?
  • Dit ook wat zegt over de wedstrijd tegen Hellevoetsluis?
  • Govert straks de KNVB wakker maakt?
  • We vandaag dus naar Oostvoorne gingen?
  • Het geen dagje strand werd?
  • We ook niet zijn gaan MTBen daar?
  • Ben er vandaag niet bij was?
  • de stemming opperbest was?
  • Dit niets met Ben te maken had?
  • Daniel gestopt is met roken na wedstrijd Feyenoord - Ajax van afgelopen woensdag?