van der Waalstraat 1 A
3271BW
MIJNSHEERENLAND
tel. 0186-601885

Ik heb het verslag van de vorige wedstrijd van december gelezen en dit was gewoon een kopie van deze wedstrijd. Toen ook een beter spelend GOZ dat met 2-0 voor komt vervolgens 2-1 ,3-1 en 3-2 exact het zelfde werd gisteren op het veld vertoont. Daarom is het eigenlijk vrij simpel om zo maar een verslag te schrijven het is bijna altijd het zelfde.

We waren buiten Rob en Edwin compleet wat inhoud dat je met vier wissels staat en dus allemaal aan de beurt komt om te spelen. Op zich niet erg al hebben er een paar spelers hier wel moeite mee maar als je allemaal mee werkt speel je minimaal 60 minuten wat ook voor de meeste genoeg is. Voor Wim de ondankbare taak bepaalde mensen te wisselen aangezien Wim alleen maar vrienden heeft. Twee weken geleden had ik GOZ al zien spelen en vond ze vergeleken met de wedstrijd in december erg tam en qua spel niet herkenbaar. Het tweede won eigenlijk vrij simpel ook door veel geklungel in de verdediging van GOZ. Dat GOZ revanche wilde nemen was wel duidelijk want ze gingen er vanaf het begin fanatiek tegen aan waar wij erg veel moeite hadden. Na enige aanpassingen ging het geleidelijk aan wat beter maar de dreiging bleef. GOZ kwam na 15 minuten op 1-0 na onhoudbaar afstandsschot. Qua spel was GOZ beter fitter en sneller toch kregen we wel kansjes mede door de nonchalance van GOZ helaas hadden we niet het geluk om te scoren. GOZ deed dat wel in de 25ste minuut. Vrij snel daarna wisten we toch op 2-1 te komen wat ik ook in het vorige verslag schreef we kregen weer kleur op de wangen. Doelpuntenmaker was Alwin zoals alleen Alwin doelpunten kan maken met prachtige schuiver in de lange hoek. GOZ had jammer genoeg het laatste woord kort voor rust maakte GOZ 3-1. De tweede helft het zelfde spelbeeld GOZ veel aan de bal met af en toe een klein kansje maar de controle was er nu wel maar echt wat creëren was er helaas niet bij. Het was wel merkbaar dat GOZ dat behoorlijk wat spelers had en best veel wisselde een beetje vermoeid werd we kregen dan ook wat kansen. Kort voor tijd kwam dan toch de spanning nog terug in de wedstrijd weer was het Alwin die scoorde 3-2 met nog een paar minuten te gaan hoopte we dat het nog spannend ging worden dat werd het niet helaas. Eindstand 3-2 voor GOZ die vandaag voor ons een maatje de sterk was.

Wist u dat …….?

• We weer niet wisten te winnen van GOZ?
  • GOZ van de laatste 4 ontmoetingen er maar liefst 3 wist te winnen?
  • Ben sinds hij 60 is geworden nog niet wist te winnen?
  • Govert en Alwin hun eerste nederlaag als vijftigers moest incasseren?
  • Het na afloop allemaal weer goed is gekomen?
  • Leon en Gerrit (Ardennen overschot) drinken hadden meegenomen?
  • Er heel veel wist u datjes door kleedkamer vlogen maar allemaal vergeten zijn?
  • Bert en Gerrit weer aan het supporteren waren?
  • Gerrit in de rust weg moest want hij moest de hond van zijn zoon uit laten?
  • De hond voor Gerrit dus belangrijker is geworden voetbal?
  • De tweede helft goed stand hielden en gezien het leeftijd verschil het gewoon redelijk tot goed hebben gedaan?
  • We net te weinig kracht hebben tegen teams als GOZ die wel erg jong was?
  • Op Strijen tegen ons tweede een heel ander team stond?
  • We niets voor het zeggen hebben omdat waarschijnlijk iedereen speel gerechtig is?
  • Roland al een tijdje niet gescoord heeft?
  • Hij geen Ronaldo is uiteraard die elke week scoort?
  • Roel bijna met het hoofd scoorde?
  • Roland dit gelukkig kon verhinderen?
  • Roel Leon waarschuwde voor de wedstrijd dat hij het niet te goed moet doen op rechtsback?
  • Leon met de week fitter wordt?
  • Messi in de rust werd vergeleken met Alwin?
  • Of werd Alwin nou vergeleken met Messi?
  • Govert weer mega veel wist u datjes heeft gemaakt maar meer dan de helft gewist is?