Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Na een mooie overwinning vorige week tegen DRL stond deze week de kraker tegen goz op het programma. Voor deze wedstrijd is altijd weinig nodig om de jongens op scherp te krijgen. Na toch nog wat op peppende woorden van de trainers waren de jongens er ogenschijnlijk klaar voor en ging de wedstrijd onder leiding van Sven van start. De jongens gingen redelijk van start we waren de eerste helft de bovenliggende partij met een paar mooie pogingen en kansen. Als de bal dan net niet valt aan de ene kant!!!! Jahoor daar viel de 0-1 net voor rust. Geen paniek 0-1 en alles ligt nog open als er nog een helft gespeeld moet worden. De tweede helft hadden we net zoals de eerste helft wat moeite met scoren en was iedereen wat bibberig zonder het vertrouwen wat we nodig hebben om van goz te winnen. Dit resulteerde in een 0-2 en een 0-3. Jammer van deze wedstrijd maar laten we deze week weer lekker trainen om volgende week een mooie uitslag neer te zetten.