3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen DRL J09-1 op het programma.

DRL J09-1 speelde de vorige fase nog in de 1e klasse dus we waren voorbereid op een pittig potje.

Er is de afgelopen week hard en goed getraind dus we waren er helemaal klaar voor.

Het had s’nachts heerlijk gevroren waardoor we op een ietwat glad kunstgras veld konden beginnen aan onze warming-up.

Sven die de wedstrijd floot gaf het startsein voor de wedstrijd.

Strijen dook op DRL als een stel hongerige leeuwen. Het was éénrichtingsverkeer richting het doel van DRL.

De eerste paar doelpogingen gingen nog naast maar al snel scoorde Strijen het 1e doelpunt en was er geen houden meer aan.
Het was  na 10 minuten al 3-0.

De volgende 10 minuten verliepen iets rommelig, er werd minder overgespeeld waardoor we veel in duel kwamen.

Toch wisten we nog twee doelpunten te maken en gingen we rusten met 5-0.

Tijd voor een beker limonade en even op adem komen.
We beginnen met een ruime voorsprong aan de tweede helft dat is vaak geen goed voorteken voor het tweede bedrijf.

Strijen begint slap, gaat het duel niet aan en DRL kan de 5-1 binnen schieten. Het overspelen blijft ook achterwege waardoor we het onszelf niet makkelijk maken.
De laatste 10 minuten beginnen we met een 6-1 voorsprong. In de rust hadden we de mannen bij 10 of meer doelpunten wat lekkers beloofd.

Er werd weer goed gecombineerd waardoor we weer snel bij het doel kwamen en gingen scoren.
We liepen uit naar een mooie verdiende 11-2 overwinning.

De doelpuntenmakers van vandaag waren Braz 3x, Tygo 4x, Julian 2x,  Sep 1x, Jestin 1x

Een goede pot voetbal waarbij regelmatig goed werd overgespeeld, de verdediging stond als een huis en hield DRL bij de onze keeper vandaan. Goed gedaan mannen!

Sven bedankt voor het fluiten van de wedstrijd.

Deze week weer hard trainen want zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen GOZ om 9 uur op het programma.