Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Afgelopen zaterdag speelden het leger des driede weer een thuiswedstrijd. Dit keer was TransvaliaZW 2 de tegenstander. Waar we van tevoren geen scheidsrechter hadden. Was Wim de Geus gelukkig bereid onze wedstrijd te willen fluiten en konden we om 12:30 beginnen.

Vanaf het begin nam Transvalia gelijk het initiatief en leek Strijen nog niet helemaal wakker. Waar Transvalia de bal rustig rond tikte en Strijen eigenlijk overal een stap te laat was. Was het begin dan ook erg vermoeiend voor het derde. Dit Resulteerde dan ook binnen 20 minuten in een 0-1 achterstand voor Strijen. Dit leek toch het moment te zijn wat Strijen nodig had om de koppen bij elkaar te steken en er een schepje boven op te gaan doen. Dit Resulteerde in een paar kleine kansen over en weer die door goed verdedigend en keeperswerk niet werden omgezet in doelpunten voor één van de ploegen. Toch was daar na een half uur spelen een goede lange bal van Thomas die Gary de hoek in stuurde die een goede voorzet op Chris gaf en zo de stand op 1-1 werd gezet. Met deze stand werd de eerste helft afgesloten en konden beide teams na gaan denken in de rust.

Met wat wisselingen in de ploeg begon Strijen vol goede moed aan de 2e helft. Het eerste kwartier van deze helft was het dan ook Strijen die de overhand had. Toch kwam Strijen net te kort om zichzelf te belonen en zo op voorsprong te komen. Desondanks een sterk spelend centraal duo met Lars en Luuk en een prima keepende Joe was het Transvalia die zichzelf beloonde en op een 1-2 voorsprong kwam. Met nog 30 minuten op de klok moest Strijen nu weer in de achtervolging en dit was dan ook wat ze deden. Binnen 5 minuten resulteerde dit ook weer in de gelijkmaker door Gary. Die via een prima actie van de zijkant met zijn rechter(!) voet de netten wist te vinden. Hierna gaven beide elftallen alles wat ze nog hadden en dit resulteerde dan ook nog in goede kansen maar desondanks beloonde de ploegen zichzelf niet en floot scheidsrechter Wim de Geus af bij een terechte uitslag van 2-2.

Volgende spelen wij de uitwedstrijd bij SCO’63 om 11:45.