3281BZ
NUMANSDORP
tel. 0186-653820

Na eerst de onnodige valse start van onze vrienden van 35/2 te hebben gezien moesten wij tegen het tweede team van NSVV spelen die vorig seizoen ook bij ons in de competitie zat.

We begonnen zonder Edwin die met het tweede mee gedaan had en helaas met hamstring blessure uitviel en het waarschijnlijk wel een paar weekjes kan duren voor hij weer fit is. Afgelopen seizoen raakte Edwin ook behoorlijk geblesseerd tegen Botlek en was toen ook een paar weken zoet. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat hij op het eind van het seizoen weer met de schaal in handen staat. Hoeft uiteraard niet perse een kampioensschaal te zijn natuurlijk.

We begonnen met Alwin op de bank die onder weg naar de wedstrijd voor het eerst in jaren niet de opstelling had doorgenomen met Ben. Alwin toen opstelling bekend gemaakt werd nu weet waarom. We begonnen goed en hadden dan ook binnen 5 minuten al twee keer moeten scoren vooral de misser van Roland zal niet misstaan in het programma van Veronica Offside zittie of zittie niet. In de zevende minuut was het eindelijk raak Gerrit past op Roland die hem beheerst in de lange hoek schiet. Nadat Gerrit was uitgevallen was het eenrichting verkeer op het doel van NSVV die de moed algauw opgaven tegen de overmacht van ons. Toch duurde het nog vrij lang voordat we 0-2 scoorde, het was Daniel die in 27 ste minuut keihard van grote afstand op de lat schoot bal stuit terug het veld in waar goudhaantje Roland zijn tweede van de middag in kan koppen. In de 41 ste minuut maakte Alwin ingevallen voor Gerrit zijn eerste van de competitie na simpele combinatie met Daniel 0-3. Nauwelijks bekomen van de 0-3 scoorde Roland 0-4 en zijn derde van de middag na weer een assist van Daniel die in de eerste helft duidelijk de man van de assist genoemd mag worden. Ruststand derhalve 0-4.

In de tweede helft hadden wij de aftrap en had de tegenstander gevraagd of de tweede helft gezien de tussenstand een half uur mag duren. Nou hebben wij daar een slechte ervaring mee tegen Pernis vorig seizoen maar gezien de ruststand kon dat nu wel. In de tweede helft was de scherpte van ons team overigens ver te zoeken en probeerde NSVV nog de eer te redden wat ze bijna nog lukte ook. Govert die met korte broek naar NSVV was gekomen en zich tijdens de wedstrijd wel warm had aangekleed redde een goed ingeschoten bal met een katachtige duik. De wedstrijden kabbelde wat voort en buiten een paar gemiste kansen was het niet best van onze kant. Gelukkig wisten we in de allerlaatste seconde nog 0-5 te maken maar dat was het dan ook wel in deze sportieve wedstrijd. Denny was de doelpuntenmaker na goed aangeven van Roland. Jongens gefeliciteerd met de overwinning en NSVV bedankt voor de sportieve wedstrijd.

Wist u dat……..?

• We nog steeds ongeslagen zijn voor de kompetitie?
  • We verdedigend nog steeds de nul hebben?
  • We niet bovenaan staan?
  • Vorig seizoen na 1 wedstrijd wel het geval was?
  • Coal net als wij met 12-0 hadden gewonnen en wij zodoende op een gedeelde eerste plek stonden?
  • Daniel met drie assist de grote man was?
  • Govert nog in korte broek liep?
  • Govert dit makkelijk kan doen, hij thuis gewoon met de ramen en deuren open stookt?
  • Hij namelijk maar 23 cent voor een kuub gas hoeft te betalen?
  • En zodoende thuis altijd voor het mooie net te warm is?
  • Edwin bij het tweede veteranen team helaas met een hamstring blessure uitviel?
  • Voor Edwin dezelfde valse start is als vorig seizoen?
  • Gerrit ook na al gekeept te hebben bij het tweede geblesseerd uitviel maar de andere dag gelukkig alweer aan het MTBen was?
  • Hij nog wel last heeft maar goeie hoop heeft dat hij volgende week weer paraat is?
  • Wim de laatste 25 minuten nog gevlagd heeft en dit weer als vanouds goed deed?
  • Hij wel een keer door de scheidsrechter werd overgeslagen maar na een paar keer hard roepen toch contact kreeg?
  • Bert op aanraden van Leon aandachtig supporter was?
  • Hij wel een gedeelte van zijn geld terug wilt zien aangezien hij entree moest betalen en maar een uur voetbal heeft gezien?
  • Het veld net zover van huis ligt als van de parkeerplaats?
  • Hij ook nog bij het verkeerde veld stond?
  • Gerrit met de harde kern weer op de vroege zondagochtend aan het fietsen was?
  • Na Daniel waarschijnlijk Edwin in de lappenmand komt met op het oog weer zware blessure?

Edwin behoorlijk baalt van blessure.

• Er twee potentiële veteranen bij Strijen waren?
  • De koning van de schaar en zijn altijd bescheidde broertje?
  • Hij dezelfde jas aan had als onze aanvoerder?
  • Hij het nog over Piet Verrijp had die trainer van hem was geweest?
  • Hij het een aardige man vond?
  • Wij meegaan in zijn gedachte?
  • Op Strijen alleen maar aardige mensen wonen?
  • Ook onze aanvoerder het een leuke jas vind?
  • Ze op de herfstmarkt waren maar daar niemand tegen kwamen?
  • Het ook niet zo best weer was om over de markt te gaan?
  • Ze het wel missen maar ook weer niet?
  • Broertjes niet meer op Strijen wonen maar met Made en Puttershoek niet ver weg zijn natuurlijk?
  • Zijn broer niet op de foto is gegaan?
  • Er maar weinig mensen zijn die deze goede voetballer nog kent?
  • Govert na de wedstrijd gelijk weg ging?
  • Hij voor de verandering weer eens feestje had met de buurtjes?
  • De harde kern zondagochtend weer vroeg op de fiets zat?
  • Gerrit ondanks dikke enkel gewoon aanwezig was?
  • Alwin een stuk vrolijker kijkt dan gisteren na aanvaring met onze aanvoerder in de auto?
  • Het allemaal goed is gekomen en niet zo erg is als het lijkt?
  • Ben wel kwaad was over de slechte communicatie van het tweede en ik hem daar gelijk in geeft?
  • Sommige spelers van het tweede gewoon d’r team genoten laten verrekken?
  • Door te zeggen ik kom in de tweede helft en dan gewoon niet komen zonder af te zeggen?
  • Het tweede iedereen hard nodig heeft en jammer genoeg van jullie afhankelijk is?
  • Een excuus naar het team wel op zijn plaats is?
  • Het een teamsport is?
  • Het allemaal goed komt maar ik het even voor Ben op neem aangezien Ben weer de gebeten hond is natuurlijk?
  • Ik mijn basisplek als ik blessure vrij blijft tot het einde van seizoen gegarandeerd is?
  • Pootje van Gerrit er is gelukkig niks aan de hand volgende week gewoon weer paraat.
  • We volgend week weer tegen NSVV moeten?
  • Nu tegen het eerste waar we in de beker ook al tegen gespeeld hebben en na 5-0 ruststand met 5-3 wonnen?
  • NSVV 35/1 een goede ploeg heeft en revanche wilt?
  • Wij gewaarschuwd zijn en hopen op wederom zo’n goede eerste helft?