Sabinastraat 40
3264VG
NIEUW BEIJERLAND
tel. 0186-693068

We moesten tegen voor ons bekende tegenstander in de veteranenklasse, namelijk NBSVV die al vanaf het begin in de veteranenklasse zitten. En al jaren in de middenmoot eindigen maar ook een keer kampioen zijn geweest. We misten vandaag nog steeds de geblesseerde Gerrit, Leon, Edwin, Ed, en topscoorder Alwin die een weekendje weg was met zijn maats. Pluspunt was dat Daniel en Andries er weer bij waren. NBSVV hadden net als wij nog de maximale score van zes punten uit twee wedstrijden.

NBSVV wist na veel balbezit al vrij snel te scoren na ongebruikelijke fout van Ben kon de spits van NBSVV ongehinderd in schieten. In de rust werd nog gevraagd aan Ben wat er gebeurde waarop Rene zei bij Ben valt het nog op als hij een foutje maakt. Foutje was het niet echt het was meer een fout. Rene had een punt want nadat NBSVV een kopbal van Daniel ternauwernood van de lijn haalde ging onze vriend in de fout die te lang treuzelde om de terugspeelbal van Roel weg te schieten 2-0. Goodold Gerrit de Jong die met jonkie Bert aan het kijken was stelde voor om net als NBSVV te gaan wisselen. Wim trainer leider verzorger vond dat een goed idee om onderling in het veld van positie te wisselen aangezien we geen wissels hadden. Wim had zoals elke week weer alles onder controle. De eerste helft kabbelde door met een sterker en verzorgt spelend NBSVV echter wij kregen de beste kansen. Met als beste kans voor David kort voor de rust op de lat. Ruststand echter 2-0.

Met de wetenschap dat we afgelopen wedstrijd tegen NSVV ook uit een verloren positie terug kwamen gingen we de tweede helft met de zelfde spelers het veld in. NBSVV bleef de bovenliggende partij maar wij waren het gevaarlijkst, Roland grote kans, bal op de lat, Rob te gehaast en het geluk lachte ons vandaag niet toe. NBSVV kreeg ook wel wat kansen maar kon ook het net niet vinden. In de 72 ste minuut maakte we dan eindelijk de 2-1 met typische Roland goal alleen voor de keeper. NBSVV bleef rustig maar ons team kennende zag ik de gelijkmaker nog wel aan komen. Helaas was dit vandaag niet het geval na goeie aanval van NBSVV werd de verdiende 3-1 binnen gekopt. In de laatste minuut kregen we nog een strafschop van de goed fluitende scheidsrechter. Daniel die al aardig wat meters had afgelegd nam ook deze meters voor zijn rekening 3-2. Kort daarna floot de scheidsrechter voor de laatste keer in deze sportieve wedstrijd. NBSVV gefeliciteerd met de overwinning en scheidsrechter bedankt voor het fluiten van deze wedstrijd.