Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

We moesten voor de derde keer in vier wedstrijden tegen NSVV spelen. De eerste twee wedstrijden werden overtuigend gewonnen al was de eerste wedstrijd voor de beker tegen de tegenstander van vandaag wel wat geflatteerd gezien de 5-0 ruststand werd het toch nog 5-3 en was het nog billen knijpen voor de kanaries. Dat we vandaag gehandicapt waren was wel duidelijk Leon, Gerrit, Edwin, Ed, geblesseerd, Daniel ziek en Govert waren niet aanwezig. Met Joe in de goal en Andries voor Ed hadden we met Kees als grensrechter precies 12 man.

NSVV begon sterk en was veel in balbezit maar echt dreigend was het niet. Na 10 minuten werd door ons de ban gebroken door slimme lob van Alwin over de te ver voor zijn doel staande keeper. Dat het deze keer geen 5-0 met de rust zal zijn werd algauw duidelijk binnen vier minuten was het alweer gelijk na geweldige aanval werd door de kleinste man van het veld de bal in de bovenhoek gekopt.

Kort daarna redde de keeper een geweldig in geschoten bal van Roland. NSVV ging vervolgens op zoek naar de 1-2 en op exact de zelfde manier als de eerste goal werd de 1-2 ingekopt. NSVV rook bloed en het was Joe die ons in de race hield ruststand derhalve 1-2

Het was muisstil in de kleedkamer, dat siert ons team dat we tot op het bod gemotiveerd zijn om terug te komen. De tweede helft was echter nog maar twee minuten oud toen NSVV op 1-3 kwam na mooie bal in de kruising van oud Strijen speler Niek van Kuijk. Vijf minuten later kon David de bal simpel binnen tikken na blunder van de keeper die de bal losliet na vrijetrap van Alwin. NSVV was in deze fase meer met de scheidsrechter bezig dan met de wedstrijd en dat werd NSVV fataal. Roland die alleen voor de keeper kwam dacht de bal in het doel te kunnen schieten echter een verdediger van NSVV sloeg de bal met de hand uit doel. Strafschop en een rode kaart (geel had ook gekund) voor de speler van NSVV, Alwin schiet de bal netjes binnen 3-3 na 10 minuten in de tweede helft.

NSVV was woedend op zichzelf en op de scheids en had een punt toen Roland de tegenstander op zijn enkel schopte en de scheidsrechter gewoon door liet spelen. Wij gingen gewoon door met voetballen en het was Alwin die in de 28 ste minuut na zichzelf goed vrij te hebben gespeeld zijn derde binnen schoot 4-3. NSVV dat met tien man stond probeerde het wel maar het was uitgerekend Roland die met een geweldige rush de bal aan Alwin gaf die zijn vierde binnenschoot in de 36 ste minuut. Kort voor tijd maakte Roland zelf de 6-3. Dit was de eindstand waar NSVV zichzelf te kort deed door ons in het zadel te helpen na ruime voorsprong.

Wist u dat…..?

• We maar liefst zes man miste?
  • Andries en Joe ons op een goede manier te hulp schoten?
  • Andries sowieso voor ons een versterking is?
  • Daniel ziek was maar er positief in staat en hopelijk snel genezen is?
  • Rene na de warming up toch zijn schoenen om ging ruilen?
  • Hij over twee jaar gaat stoppen als de nieuwe schoenen kapot zijn?
  • Ze zo niet hard slijten?
  • We nog steeds ongeslagen zijn?
  • Volgende week de topper tegen NBSVV spelen?
  • NBSVV erg sterk is gezien de grote overwinning voor de beker tegen 35/2?
  • Alwin maar liefst 4 keer scoorde?
  • Wim in de eerste helft nog zei dat Alwin niet zo op dreef is de laatste tijd?
  • Wim een goede leider is?
  • We om tien over twee nog geen shirts hadden?
  • Ben sinds hij verhuisd is er van uit gaat dat Ed de shirts haalt?
  • Dit niet het geval was aangezien Ed al vroeg bij de korfbal aan het kijken was en geen auto tot zijn beschikking heeft?
  • Er nog meer spelers zijn die deze taak op zich kunnen nemen?
  • Ben het adres heeft van Wijnand en Lenie?
  • Govert wederom afwezig was nu vanwege diploma zwemmen jongste dochter?
  • Het niet bekend is of ze geslaagd is?
  • Dana dochter VAN met een ruime voorsprong van 7-2 ging rusten?
  • Pa met een gerust hart naar de voetbal ging maar later te horen kreeg dat ze 7-8 verloren had?
  • De dug-out met Gerrit, Wim, Ed, Bert en Rien sterk vertegenwoordigd waren?
  • Het volgens Keizer een bank was met weinig haar?
  • Gerrit en Wim met de handen in de zakken alles onder controle hadden?
  • Bert teleurgesteld was dat Ed niet mee kon doen vanwege blessure?
  • Bert daar de enige in is?
  • Edwin bij zoon lief aan het kijken was en zodoende een live verslag van het eerste naar ons deed?
  • Het eerste een goede start heeft met zes punten uit twee wedstrijden?
  • Wij dat ook hebben?
  • We na de wedstrijd nog gezellig bij elkaar waren in de kantine?
  • Alwin met vier goals de man van the mats was?
  • Roland met penalty moment assist en doelpunt ook hoge ogen gooit?
  • Kees en Leo weinig werk hebben in Numansdorp?
  • Kees geen idee heeft waar dat aan ligt?
  • Denny voor de wedstrijd nog een goede verstandhouding had met collega (van zijn werk)?
  • Dit tijdens de wedstrijd enigszins veranderde?
  • Denny kennende maandag wel weer hersteld gaat worden?
  • Er nog heel veel wudjes zijn?
  • Ik er heel veel van Edwin en anoniem van Ben heeft gekregen?
  • Deze er allemaal al in stonden?
  • Daniel volgens onze aanvoerder zijn wisselbeurt misliep?
  • Volgens mij Wim samen met Gerrit vandaag het wisselbeleid op zich hadden genomen?
  • En dit gewoon goed deden?
  • Volgens Joe er te weinig loopvermogen was op het middenveld?
  • Joe eigenlijk te jong is maar volgens Alwin dit compenseert met een BMI van 35+?
  • Joe wel tegen een grapje kan en regelmatig met ons meetraint en het best naar zijn zin heeft?
  • Ik zoals gewoonlijk de verzonnen wudjes weer vergeten ben?
  • Er elftallen zijn die ook wist u datjes in hun verslagen gaat zetten?
  • Ik dit leuk vind?
  • Er mensen zijn die niet weten wie De Lattre is?
  • Degene dat uitgerekend aan De lattre vroeg?
  • Hij het oudst spelende lid is nadat Gerrit in 2007/2008 gestopt is met spelen in competitieverband?
  • Hij nu wel geblesseerd is helaas?
  • Hij vroeger ook de baksteenkopper genoemd werd?
  • Edwin Speelman en Henny van der Vinden dit nu nog zingen als Ed ze tegen komt?
  • Er vroeger ook een keeper was met twee namen namelijk de Dalton en de kogelhapper?
  • De laatste wist u datjes niet helemaal door mij verzonnen zijn?
  • Ik dus maar ga stoppen met deze wist u datjes?