Barendrecht J09-5 tegen vv Strijen J09-1

Dierensteinweg 6
2991XJ
BARENDRECHT
tel. 0180-613821

Helaas was Shay vandaag ziek dus gingen we met 8 man richting Barendrecht. Na wat parkeerproblemen konden we ons omkleden en klaar maken voor de wedstrijd.De trainers gaven de jongens vandaag twee opdrachten vandaag mee, vrijlopen en overspelen.

Na de warming-up begonnen we de wedstrijd vol passie en de mannen vlogen er bovenop.
Het duurde dan ook niet lang voordat we op voorsprong kwamen. De gehele eerste helft had vv Strijen het betere van het spel en werd er bij vlagen goed vrijgelopen en overgespeeld. Dit resulteerde in paar hele mooie aanvallen en doelpunten.Barendrecht wist zich geen raad met Strijen. De ruststand was 5-1 voor Strijen en Barendrecht kon even op adem komen.

In de rust konden de trainers alleen maar aangeven dat we zo moesten blijven spelen omdat het heel goed ging.
Het enige verbeter puntje was dat we er eigenlijk nog wel wat meer hadden moeten scoren.De tweede helft verliep rommeliger dan de eerste helft, iedereen wilde graag scoren en dat kwam het spel niet altijd te goede. Uiteindelijk wisten we er in de tweede helft nog 4 te scoren waardoor we met 9-1 wonnen.

Volgende week spelen we om 9 uur thuis tegen GOZ, een herhaling van de finale van de HWB.

GOZ heeft wat recht te zetten dus het belooft een mooie partij te worden.