Buitendijk 100 B
3078XC
ROTTERDAM
tel. 010-1111111

Vandaag stond voor ons de laatste wedstrijd van het eerste blok op het programma.
Voor nu hadden we er 1 verloren en de rest gewonnen. De jongens hebben aangeven dat ze naar de eerste klasse willen dus dan is het belangrijk om de laatste wedstrijd in ieder geval te winnen.
We moesten bij en tegen Overmaas. Overmaas had nog geen wedstrijd verloren dus dit zou een zware dobber voor ons worden.

Nadat er afgelopen week en paar jongens ziek zijn geweest is het ook afwachten hoe iedereen er voor staat. De warming up die was wat rommelig. We waren wat laat waardoor de warming up Beetje door elkaar liep. Maar de bespreking was duidelijk geweest willen we naar de eerste klasse moeten we deze winnen. Winnen we deze dan is het aan de knvb wat die beslissen.

De wedstrijd werd door ons afgetrapt. En Braz was gelijk scherp de tegenstander stond nog te slapen en Braz kon zo 10 meter doorlopen en de bal op goal schieten. Helaas ging deze mis. Het was wel tekenend voor onze jongens we waren scherp. We zaten kort op de tegenstander en de mannen stonden goed in positie. Hier en daar kregen we wat kansjes en Overmaas die er eigenlijk niet aan te pas kwam. Het enige waar we klein beetje moeite mee hadden was met afwerken. Gelukkig lukte het ons wel om 3 keer te scoren en Overmaas niet dus we gingen de rust in met een 0-3 voorsprong.

In de rust was het zaak om de mannen scherp te houden. Wat ons vaker overkomt is dat we na de rust nog tijd nodig hebben om weer aan te gaan. Even weer iedereen op scherp zetten en ook even gezegd dat we soms slimmer moeten lopen met druk zetten. Verdedigend staat het eigenlijk altijd wel, maar ook die moesten weer even op scherp.

De tweede helft mocht Overmaas de aftrap nemen. Het was duidelijk bij de mannen willen we kans maken op de eerste klasse dan moeten we door blijven gaan. Het goede voetbal was in de tweede helft wel weg, maar als het met voetbal niet lukt dan moet je gaan werken. Dit snapte de jongens ook en eigenlijk werd er keihard gewerkt. Tot grote kansen kwam het echter niet voor Overmaas maar ook voor ons niet meer. Op dit moment kregen we een vrije trap mee en dan is het wel lekker dat je een wapen in huis heb met Braz. Braz schoot de bal in de kruising en zo kwamen we op 0-4. Was de wedstrijd op dit moment gespeeld ik denk het wel. Echter Overmaas voerde de druk nog eens op en kwamen ook tot scoren. Jestin die ons al een aantal keren gered had, had helaas geen antwoord op deze bal. Zo kwam Overmaas op 1-4.

Iedereen bij ons deed er nog een stapje bij en al redelijk snel werd r afgefloten.
We hebben deze wedstrijd verdiend gewonnen. Dit is een knappe prestatie van de mannen.

Al met al hebben we een goed eerste blok gehad. We hebben 4 keer gewonnen en maar 1 keer verloren. We hebben 26 keer gescoord en maar 11 tegen. Wij als trainers zijn trots op deze jongens die af en toe eigenwijs zijn maar vooral veel plezier in het spelletje hebben. Op naar het volgende blok.