Datum

16 april 2022

Accommodatie

Onbekend

Na een mooie overwinning bij NSVV doordeweeks. Waren de jongens klaar voor het eerste toernooi. Trainer Jos was gebrand want het was vlak bij veel familie :).

Na de bespreking in kleedkamer en warming up ging de eerste wedstrijd van start tegen VVOR. Strijen begon goed en waren fel. Dit resulteerde in een mooie goal van Tygo. 1-1 werd het door een knullig doelpunt. Dit was tevens de ruststand. Na de rust kreeg vvor de overhand en was het lastig stand te houden. Toch door goed druk zetten kon Thijs een afvallende bal mooi inschieten. Dit was tevens de einduitslag. Een goed begin van het toernooi.

Even pauze met veel AA en de jongens mochten aanleggen voor het doelschieten voor punten. Ik heb de jongens nog nooit zo snel ballen zien halen :). 1100 punten vooral door Jestin was het resultaat en op dat moment de tweede plek.

Daarna moesten we tegen Feyenoord dat vonden de jongens wel wat. Met een keeperswissel Thijs ging de goal in en Jestin werd speler. De eerste helft was zwakjes. Gelukkig hield Thijs nog een aantal ballen er aardig uit. Na een preek in de rust en wat peptalk dat het anders moest gingen ze weer vol goede moed van start. Eerst werd het nog 3-0 maar als snel scoorde Jestin beheerst de 3-1. Met veel strijd met daarbij Sven voorop konden we het niveau van Feyenoord evenaren en werd het uiteindelijk 4-2 met nog een sterk schot van Sep.

In de rust met nog meer AA gingen de jongens zich voorbereiden op de laatste wedstrijd tegen spirit. We konden de laatste wedstrijd aardig mee maar spirit was iets te fel en iets te goed voor strijen. Dit resulteerde in een 4-0 voor spirit.

Een mooi toernooi met een mooie medaille als resultaat. Goed gedaan jongens en volgende keer net zoveel plezier en iets beter resultaat.