Omloopseweg 7 F
3161ER
RHOON
tel. 010-5018832

De laatste uitwedstrijd van het seizoen was tegen Rhoon. De wedstrijd was al om 8:30 uur dus we moesten vroeg verzamelen.Helaas was keeper Jestin niet fit dus we hadden maar 1 wissel op deze warme ochtend.

Het is een drukke week voor de mannen geweest met een korfbal toernooi en een wedstrijd voor de HW bokaal.
Hopelijk waren de mannen fit en klaar voor de strijd.

We begonnen de wedstrijd goed wat resulteerde in kansen. Helaas kwamen we door twee onnodige momenten helaas op achterstand.De mannen gingen in de achtervolging. Er werd hard gewerkt en dat resulteerde in doelpunten. We gingen rusten met een 4-3 voorsprong voor Rhoon.

In de rust aangegeven dat de mannen er een schepje bovenop moesten doen want we hoeven van dit team echt niet te verliezen.Helaas kwam de tweede helft de vermoeidheid en de warmte bovendrijven en kregen we weer snel twee doelpunten tegen.De mannen probeerde het nog wel maar het zat er niet meer in vandaag. De einduitslag was 8-4 voor Rhoon.

Deze week uitrusten en opladen voor de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen Coal.